Iuliana Tudor isi sustine fiul pasionat de scrima

352
iuliana tudor si fiul ei
iuliana tudor si fiul ei

Iuliana Tudor este o mamica tare mandra! Are si de ce! Fiul ei, Tudor, este de mic un impatimit al sportului si al miscarii. Dupa o perioada in care a facut tenis, baiatul vedetei TVR si-a indreptat atentia catre arta manuirii sabiei, si anume, scrima, pe care o practica de aproape 3 ani. “Tudor este foarte pasionat de scrima. Merge la Clubul Riposta, a inceput cu cate 2 lectii pe saptamana, dar pentru ca ii place foarte mult, merge de 3 ori pe saptamana acum. A participat si la doua concursuri, cel mai important – Riposta Cup – o competitie internationala cu sportivi din mai multe tari din Europa. Sunt foarte mandra de el!”, marturiseste Iuliana Tudor. Pe langa scrima, fiul Iulianei Tudor mai practica inotul, in plus, el mai ia si lectii de pian.

baiatul iulianei tudor
baiatul iulianei tudor

Chiar zilele trecute, cei doi, mama si fiu,  au fost impreuna la Evenimentul International Riposta Cup-U17, organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Scrima. “Ce am văzut timp de două zile în Sala Ioan Soter a Complexului Național Lia Manoliu m-a facut să fiu mândră că Romania oferă sportivilor din alte țări un eveniment extraordinar organizat la standarde internationale! Au câștigat cei mai buni, iar România a fost pe podium!
Felicitări tuturor luptătorilor! Felicitări managerilor Sandu Constantin si Lucian Dina pentru excelenta organizare a competiției!”, a postat vedeta pe pagina ei de Facebook.