JO lansează “Lacrimile”, o piesă-medicament pentru “inimile frânte”

95
Jo happy
Jo happy
JO lanseaza “Lacrimile”, o piesa-medicament pentru “inimile frante”. “Probabil toți am suferit cândva din dragoste și am plâns. Dar, sunt momente când te simți atât de gol, atât de trist, încât nu mai ai lacrimi, nu mai poți plânge. Sau pentru ca ai plâns prea mult, sau pentru ca golul este mult prea mare, inima este “frântă. Este piesa de dragoste pentru sufletele care au nevoie sa o audă, o piesa medicament care poate vindeca sau alina un suflet pierdut, un suflet trist”, declara cu sensibilitate artista JO.

Cu credinta ca lacrimile ajuta la descarcarea sufletului si la eliberarea emotiilor, fie ca sunt de bucurie sau nu, JO marturiseste ca plange foarte des: „Sunt o persoana foarte emotiva, empatica, miloasa. Plâng din dezamăgiri, plâng pentru alte suflete care trec prin momente grele, plâng când ma simt neputincioasa, plâng când cant… Eu încep sa plâng chiar și atunci când aud o voce foarte buna cântând. Ma trezesc cu lacrimi pe fata din senin… Plâng și când compun și când cant și când ascult muzica. Eu ma descarc mult prin muzica și lacrimi. Sunt foarte sensibilă, in ciuda aparentelor, dar îmi place cel mai mult când plâng de fericire”, spune JO care isi aminteste ca cele mai dulci lacrimi de fericire le-a varsat cand s-a nascut sora ei, apoi la aniversarea de 50 de ani a tatalui sau si cand si-a lansat Juno, iubitul sau, primul album.

Daca nu ar exista lacrimile, JO si-ar exprima sentimentele si emotiile prin muzica: „Cred ca muzica e o modalitate la fel de buna de a te descărca. Atunci când compui sau interpretezi un cântec despre suferința ta, te vindeca, te curăță.”, spune JO care isi doreste ca piesa pe care o lanseaza sa fie ca un pansament pentru cei care o asculta.

Cu un videoclip de imagine puternic in care JO, absolventa a Facultatii de Actorie, interpreteaza „inima franta” si vindecarea ei prin lacrimi, piesa „Lacrimile” reprezinta si prima colaborare a artistei cu NGM: „Toată echipa m-a impresionat profund, abia aștept sa mai lucrez cu ei! Am filmat doua clipuri intr-o zi, totul a fost profi și nici n-am simțit ca am muncit. Timpul a trecut foarte repede, iar noi am fost tot timpul fericiți pe set. Doar la final am plâns…de bucurie!”, povesteste artista JO.

O coproductie HaHaHa Production si Cat Music, piesa „Lacrimile” –  interpretata de JO, are muzica semnata de Șerban Cazan, Jean Gavrila, Ioan Cozma si Thea Manolache, textul scris de Jean Gavrila, Șerban Cazan, Vlad Cireșan, Thea Manolache si masterul realizat de Lucian Nagy.