Kamara a fost jurnalist si actor iar acum are planuri mari cu cariera muzicala!

202

Ghedi Kamara, jumatatea trupei Alb Negru, a fost plecat peste doua luni in „Ferma – Un nou inceput”, unde a vrit sa castige premiul pentru fiul sau Leon, care are probleme de sanatate. Dupa ce s-a intors din „captivitate” solistul si-a schimbat look-ul si a avut parte de mai multe invitatii la diverse emisiuni unde s-a intalnit cu cativa fosti concurenti sau colegi precum Jorge sau Remus Boroiu. In interviul urmator aflati ce planuri are Kamara in urmatoarea perioada.

Exclusiv: Esti penultimul iesit din reality-show-ul Ferma. Credeai ca vei rezista atat in Ferma?
Kamara: Am mers ca să câștig pentru Leon. Având acest scop, nu mă surprinde că am rezistat atât de mult.
Ai repeta experienta?
Mai mult ca sigur. Acum sunt mult mai bine pregătit și aș fi un concurent și mai redutabil.
Leon va urma un tratment anume acum ca ai iesit?
Leon va continua terapiile pe care le face, dar pentru a merge are nevoie de o serie de intervenții. Primele doua se vor întampla în Turcia. Și în funcție de rezultate vom știi in ce direcție ne îndreptă cu alte intervenții in Germania sau în Statele Unite. Facem tot ce se poate pentru a îl pune pe micuțul nostru pe picioare. Ideea e ca sunt costuri mari, dar și rezultate pe măsură.


Cu cine vei pastra legatura dintre fostii concurenti?
Voi vorbi cu drag cu Bandiții mei, gașca noastră din Cocioabă. Dar și cu câțiva dintre concurenți din Fermă cu care mă știam, dar și cu unii pe care i-am cunoscut acolo.
Va fi cineva cu care nu vei mai vorbi?
Eu nu am păstrat vreo supărare în suflet pentru nimeni. Chiar dacă unii au sărit calul. O pun pe seama jocului. Pentru ca asta a fost, un Joc de strategie și pe seama lipsurilor din Fermă. Așadar eu sunt deschis pentru a vorbi cu toți.
Crezi ca ti ai facut si antifani dupa acest reality-show?
Nu cred în termenul ăsta. Cine mă cunoaște de atât nu ma va judecă prin prisma unui Joc De Strategie și pe Baza unui Experiment în care m-am regăsit cu alți oameni.
Am fost izolați de societate și cu lipsuri de toate felurile…Toate acestea într-un joc în care fiecare a făcut ce a știut mai bine. La final doar unul va fi câștigator.


Putini stiu ca ai si o fiica, Stephanie Sara. Te a mostenit? Canta si ea?
Da, Stephanie Sara e o fată talentată și cu aptitudini artistice. Ii place muzica, arta în general și am mare încredere în potențiul ei. Anul acesta împlinește 20 de ani.
Unii nu stiu ca ai jucat in seriale sau ca ai fost jurnalist…. Ce ne spui despre aceste lucruri? Au fost pasiuni sau…?
Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Stiințele Comunicării Universitatea București în 2002. Și am profesat o vreme. Din 2004 până în 2007 la Tv Satelit unde M facut o serie de interviuri memorabilevcu Florin Piersic, Ștefan Bănică Jr despre Tatăl lui, regretații Gheorghe Dinică, Ion Besoiu, Sergiu Nicolaescu, Nicu Constantin și mulți altii. Am făcut profesia de Jurnalism in paralel cu muzica
Am jucat în Războiul Sexelor alături de Stela Popescu și Arșinel, Pavel Bartoș, Marian Râlea, Dora Vasilescu, Alexandru Papadopol, Diana Dumitrescu, Augustin  Viziru.
Am avut rol frumos și în State De România (care e redifuzat acum), alături de Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Bebe Cotimanis, Doinița Oancea, Ion Dichiseanu… Am vreo 125 de episoade filmate la Buftea.
Am păstrat amintiri frumoase din toată această și le-aș repeta oricând. Mai ales pe parte a cu actoria, pentru că meseria de cântăreț șe îmbină frumos cu actoria.
Am jucat și într-o piesă de Teatru
” Ali, Frica mănâncă sufletul ” , pe scena Teatrului Apollo 111. Am jucat rolul lui Ali, personajul principal alături de o doamnă a Teatrului Românesc Liliana Ghița sub bagheta regizorului Radu Jude.
Anul acesta va apărea un scurt metraj care poartă amprenta regizorului francez Karim Bel Kacem, dar și un film de lung metraj „See you soon”, un film în care am jucat alături de Liam McIntyre (actorul principal din seria Spartacus). Un film în care mai joacă și celebru Harvey Keitel.

Ce urmeaza pentru tine in cariera?
Urmează o serie de colaborări pe plan muzical, sunt multe surprize pentru anul acesta și prefer să rămănă surprize.
Și bineînțeles o nouă piesă cu Alb Negru. Anul acesta trupă Alb Negru împlinește 15 ani și probabil suntem trupă de băieți cea mai longevivă cu activitate neîntreruptă. Avem 5 albume de studio și zeci de piese lansate de-a lungul anilor. Facem muzică din suflet pentru suflete.