Killa Fonic a fost „regele” încoronat la The Party

  397
  kila fonic
  kila fonic

  Killa Fonic, unul dintre cei mai nonconformiști artiști ai momentului, a avut parte aseară de un Party la fel de neconvențional, desfășurat într-un spațiu atipic, înconjurat de prieteni și colegi din lumea artistică.

  andreea esca
  andreea esca

  Andreea Esca, Denis Roabeș – artistul The Motans, Mark Stam, Raluka, Ana Baniciu, Nicole Cherry, Alina Eremia, Amalia Năstase, Diana Sar, Juno, JO Jean Gavril și mulți alții i-au fost alături artistului aseară, când a urcat pe scenă pentru cele mai tari piese ale sale, alături de dansatoare, la fel de autentice ca el. Seara a fost și a Ralukăi, cea care și-a petrecut ziua de naștere pe ritmurile melodiilor cântate de Killa Fonic, într-o atmosferă extrem de destinsă, primitoare, tres chic, așa cum au fost și ținutele pe care le-au purtat la eveniment.

  diana sar
  diana sar

  Cu un stil unic, plin de expresivitate și cu versuri brutal de sincere, cu influențe noir, Killa Fonic a reușit să se impună pe piața muzicală și să creeze o muzică ușor recognoscibilă. Melodii precum „Nimeni”, „Richie Rich”, „Bambolina” au reprezentat fundalul perfect pe care au dansat și s-au distrat toți cei prezenți. Pereții „tapetați” cu imagini din videoclipurile artistului, precum și tronul de pe scenă, unde artistul s-a așezat pentru un shooting ad-hoc au creat cadrul perfect pentru un adevărat concert live.

  nicole cherry
  nicole cherry

  „M-am simțit minunat aseară și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, au dansat și au cântat împreună cu mine. Totodată, vreau să le mulțumesc dansatoarelor care au fost cu mine pe scenă, sunt adevărate artiste pe care le apreciez enorm. M-au lăsat fără cuvinte toți invitații, organizarea, tot decorul, a fost o atmosferă la care nici nu îndrăzneam să mă aștept, sunt extrem de recunoscător. Mă bucur că au fost lângă mine prietenii mei apropiați și echipa Global Records. Toți sunteți extraordinari!”, a spus Killa Fonic, impresionat nu numai de numărul celor prezenți, dar și de petrecerea organizată pentru el.

  The motans
  The motans

  Petrecerea organizată pentru Killa Fonic a fost prima din seria „The Party”, urmând ca alte petreceri să fie organizate de Global Records pentru artiștii săi.