Legatura nestiuta dintre Mihai Trăistariu si Ștefan Banu, partenerul Elenei Unc de la „Vocea Romaniei”

142
Mihai-Traistariu-Stefan-Banu-si-Elena-Unc-de-la-Vocea-Romaniei
Mihai-Traistariu-Stefan-Banu-si-Elena-Unc-de-la-Vocea-Romaniei

Ștefan Banu este primul jurat care a confirmat prezența în cadrul concursului național de talente „Maratonul artiștilor”, ce va avea loc în ziua de 27 noiembrie, la Iulius Town Timisoara.
„Ne bucurăm nespus să îl avem in juriu pe Ștefan”, a declarat Mihai Trăistariu. Dar cine este Ștefan Banu? Stefan este unul dintre cei doi fondatori ai Clasei de Canto Elena Art din Arad, pe care o conduce alături de artista Elena Unc. E un om.puternic, un om care a atins moartea prin dependența de alcool, iar de acolo prin credința în Dumnezeu, a renăscut precum Phoenix din propria cenușă. In trecut Ștefan a studiat Politehnica, însă a avut mereu înclinații spre a cunoaște adevărul, profunzimea lucrurilor și pe Dumnezeu.

StefanBanu
StefanBanu

„Încă de mic am fost atras de pasiunea de a citi. Biblioteci întregi mi-au trecut prin mâini, iar dragostea față de citit m-a format ca om. Am iubit încă din copilărie literatura, istoria, cărțile despre cunoaștere și dezvoltare personală și spirituală, am fost foarte perseverent și dornic de a evolua”, a declarat Stefan.