Locurile lumii se întâlnesc la Barcelona, în picturile artistului român Daniel Zlota

989

Talentatul pictor român Daniel Zlota vă invită Sambătă, 21 iulie 2018, la ora 19 la Departure Coffee Co. | Art Gallery (C/de la Verge 1, 08001), Barcelona, unde are loc vernisajul expoziției de pictură și colaj fotografic intitulată “Llocs/Locuri”. Expoziția propune un melanj de destinații și povești din diferite colțuri ale lumii, de la Sibiu (România) la Chicago (USA), Tel Aviv și Akko (Israel), Valencia (Spania) și Cuba, transpuse printr-un mix de tehnici: acuarelă, vopsea acrilica, colaj.

Expoziția este deschisă pană in 30 august 2018. Intrarea este liberă. „Îmi doream de mult timp să expun în Barcelona pentru că este un oraș de care m-am îndrăgostit. Printe altele pentru că te bucuri de cultură la tot pasul, fie că este artă, muzică sau arhitectură. Mă bucur enorm să expun în orașul lui Gaudi și, inspirat fiind de stilul lui unic care a împletit elementele din natură și arhitectură, mi-am propus să reușesc și eu să aduc pictura mai aproape de emoție, de natură, de OM”, a declarat artistul Daniel Zlota.

Galeria Departure Coffee Co. este situată în cartierul multicultural Raval, în centrul oraşului Barcelona si este recunoscut ca un spațiu de expunere pentru artiști, pictori, designeri sau fotografi. „Îi invit la expoziţie pe toţi cei interesaţi de frumos să trăiască sau să retrăiască emoţia locurilor pe care le pot găsi în lucrările mele”, a punctat Daniel Zlota.

Cine e Daniel Zlota

Prins între două mari pasiuni, după mai mulți ani de arhitectură, tânărul artist Daniel Zlota a hotărât să se dedice primei sale pasiuni, pictura. Daniel experimentează tehnici mixte, precum vopsea acrilică, acuarelă, creionul, cărbunele, pastel și colaj. O sursă de inspirație o constituie lucrările artiștilor internaționali precum Castagnet, Zbugvic, Pekel etc. Lucrările sale se regăsesc în colecții personale din S.U.A., Mexic, Anglia, Italia, Spania, Franța, Bulgaria, Cehia și România.

http://danielzlota.com/

https://www.instagram.com/danielzlota/

https://www.linkedin.com/in/danielzlota/