Loredana a făcut show din nou la Sala Palatului în „We Will Rock You”

220

În primele doua zile de reprezentații, aproape 8000 de spectatori We will rock you și We are the champions impreuna cu protagoniștii musicalului bazat pe hiturile trupei Queen, We Will Rock You!, regizat de Răzvan Mazilu. Cu o scenografie care amintește de legendarele concerte de pe stadionul Wembley și o poveste despre tinerii care vor să schimbe lumea prin puterea creației autentice, musicalul We will rock you a emoționat până la lacrimi, dar a și generat hohote de râs cu o combinație surprinzătoare de momente care au exploatat hiturile trupei Queen.

Un moment omagiu pentru marii artiști din istoria contemporană a muzicii a adus lacrimi spectatorilor, iar secvențe în care umorul de limbaj este împletit cu muzica autohtonă sau super hituri din toată lumea au generat aplauze și hohote de râs.

Lucian Ionescu a strălucit în ipostaza lui Galileo Figaro, tânărul care are puterea să salveze lumea cu visele sale, și a încântat publicul cu versiunea sa pentru Bohemian Rhapsody, dar și cu versatilitatea sa actoricească. Mara Căptaru a debutat la 16 ani în rolul lui Scaramouche, iubita lui Galileo și a uimit spectatorii cu vocea sa exceptională, dar și cu maturitatea actoricească.

Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Ciprian Teodorescu și Ana Bianca Popescu au primit aplauze la scena deschisă după fiecare dintre momentele lor muzicale, iar boemii – rezistența în dictatura viitorului imaginat de Ben Elton pentru acest musical- au fost marea atracție. La sfârșitul spectacolelor boemii au petrecut minute în șir fotografiindu-se cu spectatorii în holul Sălii Palatului!

We Will Rock You este o producție WonderTheatre. Regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Distributia: Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Căptaru, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniță, Ion Radu Burlan,  Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu, Horea Suciu, Traian Măicanescu, George C Vasile și, special guest star, dansatorul Emil Rengle.