Lucruri pe care nu le stiti despre Kamara din „Ferma – Un nou inceput”! Este stranepot al unei actrite celebre

421
kamara in ferma
kamara in ferma

Pe Kamara il stiti unul dintre concurentii de la „Ferma – Un nou inceput” reality/showul de la Pro TV. Insa fanii ar trebui sa stie mai multe despre el, amanunte pe care le puteti citi in continuare si pe care poate ca nu le stiati pina acum!

Kamara Ghedi s-a nascut pe 19 februarie 1976 in Bucuresti. Desi in emisiune vorbeste despre fiul sau Leon Akim Ghedi, solistul mai are o fiica adolescenta, de 19 ani, Stephanie Sara, care a studiat si ea canto. In afara de trupa Alb Negru, Kamara a facut parte si din trupa Todomondo. Putini stiu ca este stranepot al marii actrite Maria Filotti. Ce nu se stie e ca solistul a fost jurnalist si a scris pentru diverse publicatii, joaca fotbal in echipa artistilor dar este si actor, jucand in cateva seriale de la Pro TV.

Ce spune solistul despre el? „Am stat in Guineea 14 ani. Am plecat pentru ca mama i-a promis tatalui meu ca ne va duce acolo. Mama este romanca si se trage din familia Filotti. Actrita Maria Filotti a fost stra-strabunica mea”. „A fost un soc, pentru ca eu nu vorbeam decat romana si foarte putina franceza. Pe deasupra, a fost si un soc termic, pentru ca am plecat de aici la inceputul lui februarie si am ajuns acolo cand termometrele aratau chiar si 38 de grade Celsius! A fost si un soc cultural, pentru ca nu stiam ce urmeaza sa gasesc acolo. Am suferit mult dupa teatrul radiofonic din Romania si dupa desenele animate cu Mihaela si Azorel”, isi descrie Kamara primele experiente traite in Africa.

„Scoala era in spatele unui garaj, unde erau cocosi si gaini care alergau de colo-colo. M-au intrebat in franceza: „Cum te cheama?” si eu le-am raspuns: „Roumanie!”. Si de atunci asa mi-a ramas porecla acolo”, continua povestea Kamara. Insa legaturile sale cu tara vest-africana sunt mai mari si la un nivel mai inalt decat s-ar astepta cineva.

„Cand eram bebelus, a venit in vizita la Ceausescu presedintele Guineei. Eu eram cu parintii mei la ambasada, si cand a ajuns acolo i s-a spus ca sunt nepotul unui ministru, care ii era foarte bun prieten. Bunicul meu era cel mai bun prieten al lui. Ai mei mi-au povestit ulterior ca m-a luat in brate si s-a jucat un pic cu mine.”