Luni, la ora 20:00, incepe noul sezon „Gospodar fara pereche” la Pro TV!

477

A mai rămas putin până la marea lansare a noului sezon Gospodar fără pereche! Luni seară, de la ora 20:00, telespectatorii vor avea partea de multe surprize în prima ediție a emisiunii și vor vedea cum a decurs călătoria Aneimaria Prodan Reghecampf prin casele gospodarilor!

Pentru că numărul scrisorilor primite a fost foarte mare, Anamaria s-a hotărât să aducă trei ajutoare de nădejde care să o ajute la livrarea scrisorilor către gospodari. Astfel, Ion Cucu, Bogdan Năstase și Alexandru Abramiuc, gospodari cu vechime, au sărit în ajutorul Aneimaria! Cei trei s-au urcat în mașini și au străbătut drumurile țării pentru duce la bun sfârșit misiunea primită!

Sunt foarte entuziasmată că luni începem noul sezon! Abia aștept să vadă și telespectatorii cum s-au descurcat Ion Cucu, Bogdan Năstase și Alexandru Abramiuc! Așa competiție a fost între ei! Năstase nu s-a lăsat până nu și-a supus gospodarul la probe de foc! Eu am râs mult când am văzut imaginile! În rest, nu pot să vă spun decât că nu trebuie să ratați primul episod și noul sezon! O să fie unul pe cinste, cu multă dragoste, voie bună și distracție la greu! Un spectacol cu adevărat autentic!, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Gospodarii au așteptat-o pe Anamaria cu suprize, iar călătoria ei prin țară s-a dovedit a fi una plină de aventuri și de emoții: „Îmi aduce aminte de mamaie! Aveam șaretă, eram fruntea satului!”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf când a fost plimbată cu trăsura.

Ce gospodar a pus-o la munca câmpului pe Anamaria, ce daruri a primit, cum au reacționat gospodarii când au citit scrisorile, dar și cum s-au pregătit pentru marea petrecere unde vor cunoaște fetele, rămâne de văzut luni, de la ora 20:00, numai la PRO TV.