Maestrul Horia Vîrlan la catedra Facultății de Istorie

274

La invitația celor de la Facultatea de Istorie din cadrul Universității București, maestrul Horia Vîrlan a vorbit în fața mai multor tineri care sunt la început de drum.

Horia Vîrlan le-a vorbit liceenilor despre carieră, despre a găsi cheia succesului şi ce paşi trebuie să urmeze pentru a-şi alege corect profesia. Discursul maestrului bucătar a fost aplaudat de întreaga sală. Maestrul le-a vorbit tinerilor despre cum a devenit un bucătar de succes şi despre munca în televiziune iar sfaturile lui au fost ascultate cu atenţie.

“Copiii să-şi urmeze visul pentru că e bine să meargă pe drumul pe care ei cred că trebuie să păşească. Dacă au greşit, fiind încă tineri, pot să-şi remedieze greşeala. Important este nu doar să-şi urmeze visul, ci să şi persevereze în demersul lor educaţional” acesta este sfatul maestrului Vîrlan. El a mai adăugat și că: “Trebuie să înveţi, trebuie să fii serios, trebuie să te instruieşti cât mai tare…cum am spus. Ai nevoie de un dram de noroc, dar norocul şi dacă apare, din când în când, trebuie să fii prezent acolo. Să fii prezent, să-i iei mâna şi să îl iei asociat pe drumul tău”.

Pe Horia Vîrlan îl puteți vedea în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 16.00, cu show-ul lui culinar În bucătărie cu Horia Vîrlan și în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, show-ul care pune pe jar echipele venite să se lupte contracronometru pentru a găti cel mai bun preparat.