„Mama mea gătește mai bine” la al 8 lea sezon la Prima

214

Din 1 aprilie, de la ora 19.30, începe un nou sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira și jurizată de celebrul maestru bucătar Horia Vîrlan. “Nu, nu este păcăleală, începem pe 1 aprilie un nou sezon de Mama mea gătește mai bine și îi așteptăm pe telespectatori să ne urmărească. Ne întoarcem cu forțe proaspete, cu voie bună și rețete ca la mama acasă. Avem și surprize care sper să fie pe placul celor care ne urmăresc” spune Valentin Sanfira, cel care prezintă show-ul culinar.

Noutatea sezonului o va constitui aducerea în echipă a lui Sidia Sissoko, cel care va ajuta concurenții în realizarea rețetelor. El va interacționa activ atât cu mamele cât și cu cei veniți să demonstreze că mama lor gătește mai bine. Horia Vîrlan este încântat de revenirea pe sticlă și ne spune: „Noul sezon va fi interesant pentru că am văzut deja echipe bine pregătite. Punem la bătaie 1.500 de lei pentru cei talentați în ale bucătărelii și sunt încântat de faptul că echipele care vin la noi își dau toată silința să pună în farfurie cea mai bună variantă a rețetelor gătite de mama lor acasă. Și, ce este mai important, la noi se gătește cu zâmbetul pe buze. Mama mea gătește mai bine este un cooking-show în care concurenții se simt ca-n familie, gătesc cum știu și cum pot, iar accentul se pune mai mult pe divertisment și bună-dispoziție.

În prima ediție, vor intra în competiție rețetele mamei Mihaela Răboj din București cu cele ale Luminiței Cibotariu din Iași. Maria, fiica Mihaelei, are doar 17 ani și consideră că are multe de învățat de la mama ei atunci când vine vorba de gătit. În schimb, fiul Luminiței, Teodor abia așteaptă să demonstreze că „mama lui gătește mai bine”. Cine va ieși câștigător din competiția mamelor, telespectatorii vor vedea luni, 1 aprilie, de la 19.30, la Prima TV.