Maria Nicole a lansat un nou videoclip la piesa „Anotimpuri”

389
maria nicole
maria nicole

Are doar 9 ani si micuța solistă are deja un palmares impresionat. Iar acum Maria Nicole revine în atenția fanilor cu un nou videoclip la piesa „Antompuri”, pe care l-a lansat zilele în plină pandemie, pe 7 mai, deși l-a filmat în urmă cu câteva luni. Maria Nicole, pe care fanii o știu din serialul „Fructul oprit”, a filmat un videoclip nou la care a colaborat cu o echipa extraordinară din care au făcut parte și membrii familiei ei.
Pe Maria Nicole o știu nu numai adolescenții care s-au uitat la serialul „Fructul oprit” unde a interpretat-o pe Mara Caragea, ci toată lumea care a urmărit povestea de la Antena 1.

maria nicolle si sora ei
maria nicolle si sora ei

Micuța a crescut între timp, a devenit o domnișoară simpatică și are o mulțime de activități. Continuă să cânte, iar acum a lansat un videoclip la piesa „Anotimpuri”, pe muzică și versurile lui Cristian Bageac, de conceptul căruia s-a ocupat chiar micuța artistă. Este un videoclip făcut în familie căci în videoclip apare și surioara solistei de 3 anișori, Isabel Rose-Marie, de regie s-a ocupat Nae Florin, tatăl Maria Nicole iar de vestimentația ei s-a ocupat

maria nicolle - anotimpuri
maria nicolle – anotimpuri

mama ei Alina Nae, am aflat chiar de la tatăl fetiței. „În piesă este vorba despre viața cu bune și rele, iar cel mai important este că noi rămânem la fel cu inima și sufletul de copil care nu se schimbă și se schimbă doar anontimpul.

Pe scurt se schimbă anotimpul dar ea rămâne la fel de pozitivă și bună la suflet cu tot ce o înconjoară. Este o melodie cu un mesaj pozitiv ce ne îndeamnă pe toți să nu ne schimbăm pe parcursul vieții indiferent de greutăți și de cât de dezamăgiți putem fi”, ne-a mai povestit tatăl solisteiPe Mara o puteți găsi și pe rețelele de socializare:
https://www.facebook.com/MariaNicoleOfficial
https://www.instagram.com/MariaNicoleOfficial/