Mario Joy a lansat “Mă enervează răsăritul”, varianta în română pentru “Remember”

22
Mario Joy- Ma enerveaza rasaritul cover
Mario Joy- Ma enerveaza rasaritul cover

După cum ne-a promis, Mario Joy revine cu o altă surpriză muzicală după “Remember”. De data aceasta piesa este în limba română și se numește “Mă enervează răsăritul”, fiind la fel de tare precum variantă din engleză.
Interpretul hitului ”California” lansează o super piesă împreună cu Label Of Joy și Sprint Music. Pentru varianta în limba română a piesei “Remember”, “Mă enervează răsăritul”, Mario Joy a fost cel care a făcut atât muzica cât și textul, fiind produsă tot de artist.
“E o piesă de vară, foarte antrenantă, veselă. Ideea e că prima oară am făcut piesa în limba română, că așa mi-a venit. Piesa se numește „Mă enervează răsăritul”. Când vine răsăritul prea repede, când ești la o petrecere, când ai o întâlnire, cu prietenii, când ești la un chef și venea dimineața prea repede. De ce ne mai enervează răsăritul? Vara, imediat răsare soarele și trebuie să te duci la muncă și nu mai dormi. De exemplu, eu și soția mea, ne-am cunoscut vara. E o poveste de dragoste. Piesa este pentru cine se regăsește în ea.  „Îți amintești vara în care ne-am cunoscut? Și am știut că pentru totdeauna o să fim împreună”.
La această piesă avem „visualiser”. Deocamdată, nu ne-am hotărât pentru un videoclip. Dacă melodia va avea succes, va urma și clipul. Dar aceasta este prima surpriză pentru fani. Urmează pentru toamnă o piesă, continuare la „California”. De 7 ani, toată lumea mi-a cerut asta. Și, în sfârșit, se întâmplă! Lansez o piesă pe „calapodul” lui „California”. Piesa va fi lansată la sfârșitul lui august-septembrie. Acea piesă sigur va beneficia de videoclip!”, a povestit Mario Joy, care se pregătește și pentru We Love Music Festival din luna august de la Râmnicu Vâlcea, de pe Platoul Fețeni, acolo unde va urca pe aceeași scenă cu legende ale muzicii internaționale.

Follow Mario Joy:
Facebook: https://web.facebook.com/MarioJoyOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/mariojoyofficial/

TikTok: https://www.tiktok.com/@mariojoyofficial