Mario Joy are succes cu „Fashionista” in Turcia si Rusia!

161
mario-joy fashionista
mario-joy fashionista

Interpretul hitului „California” a revenit cu o noua piesa lansata de curand. Mario Joy a lansat videoclipul piesei „Fahionista”, iar la scurt timp a inregistrat si varianta acustica a acestuia. Piesa la noi a fost lansata de curând în colaborare cu Sprint Music. Și pentru că este și el în tendințe, Mario Joy a mai făcut un pas important în cariera sa, așa că noutatea este faptul că “Fashionista” a fost licențiată atat in Turcia cat si in Rusia.

 

„Am făcut varianta acustică la “Fashionista” pentru că am simțit nevoia de o altă abordare a piesei, mai naturală, mai pentru toate vârstele. Și bineînțeles pentru a o promova cât mai mult. Urmează și cel puțin un remix al piesei. Plus că varianta originală am licențiat-o în Rusia, prin Effective Records”, a spus Mario Joy.

Care a mai marturisit „cred că fiecare dintre noi are o fashionistă acasă. În perioada pandemiei am scris piesa inspirat fiind de iubita mea, care își proba tot dressing-ul. În zilele noastre cred că toate fetele își doresc să arate bine, chiar și bărbații. Să fie fashioniști. E prima piesă pe care o lansez cu propria casă de discuri”.