Marius Moga s-a mutat la Snagov cu „Tabăra de muzică”

387

Cunoscutul compozitor, interpret şi om de televiziune Marius Moga s-a mutat pentru două săptămâni la Snagov. Aici împreună cu echipa DeMoga Music și Academia de Talente Contrapunct,  au organizat cea de-a patra ediție a taberei de creație DeMoga Music Junior Camp. Timp de două săptămâni, Marius Moga va avea sub aripa sa peste 130 de copii pasionați de muzică, dans, actorie, fotografie și video. Aveam 18 ani când m-am mutat în București hotarat să fac muzică și recunosc că, dacă mi-ar fi spus cineva din timp cum funcționează lumea muzicii, mi-ar fi fost mult mai ușor și aș fi evitat multe surprize. Tocmai de aceea, în 2015, DeMoga Music si Academia Contrapunct, au pus bazele unei tabere la care cu siguranță mi-ar fi plăcut să ajung când eram mic. A fost și anul în care am devenit tată, așa că, pentru mine are o semnificație aparte. Aici totul este despre creație. Mă bucur să văd, de la an la an, că părinții sunt tot mai deschiși spre susținerea talentului și creativității copiilor lor”, declară Marius Moga care mai pregăteşte câteva surprize muzicale.

Marius Moga îi va avea alături de el în tabără pe Alexandra Ungureanu, Ruby, Amna, What’s Up, Shift și Alex Parker. Artiștii vor susține workshop-uri, vor răspunde la întrebările copiilor și vor cânta împreună cu ei.  Pentru prima oară, tabăra îl va avea ca invitat special pe regizorul Iulian Moga, recunoscut prin prisma videoclipurilor realizate pentru cei mai mari artiști din România și pentru spoturile publicitare multiplu-premiate la nivel național. Tabăra a debutat cu un pool party, cu tematica Black & White, powered by Fulga. Văcuța a spus “pe locuri, fiți gata, vară!” și a fost deliciul petrecerii. Copiii au învărtit roata norocului Fulga și s-au ales cu multe premii. De la petrecere nu au lipsit gustăricile minunate din bunătate de lapte, spre încântarea celor mici.

Cea de-a patra ediție a taberei de creație DeMoga Music Junior Camp a început duminică, 15 iulie. Tabara va cuprinde două sesiuni a câte o săptămână. Cei peste 130 de copii vor lucra zilnic, timp de 6 ore, împreună cu profesioniștii din cadrul atelierelor.

La atelierul de voce și compoziție muzicală, cei mici vor fi pregătiți de Loredana  Căvășdan, artistă și compozitoare în echipa DeMoga Music și antrenor de voce în echipa Moga la show-urile “Vocea României” și “Vocea României Junior”.  Atelierul de producție muzicală este susținut de Alex Parker și de Mark Azekko, producatori si DJs în echipa DeMoga Music.

Atelierul de actorie o va avea ca profesoară pe actrița Ioana Chelaru, care le va împărtăși din vasta ei experiență în teatru, televiziune și radio. Totodată, atelierul va cuprinde și lecții de gestionare a emoțiilor.

”E o bucurie să descoperi copii frumoși și talentați. Sunt clipe magice în care le observi creativitatea, imaginația și perseverența. În cadrul atelierului de teatru creăm scenarii, educăm emoția și construim împreună momente frumoase, amuzante  și emoționante. Atelierul de teatru din cadrul taberei DeMoga Music Junior Camp e asemenea unei clipe în care îi pui sufletului aripi să zboare”, spune actrița și omul de radio, Ioana Chelaru. 

Atelierul de dans este coordonat de Piticu (trupa Simplu), care este alături de copiii din tabăra DeMoga Music Junior Camp încă din primul an. Ei realizează coregrafii pentru piese deja existente, dar mai ales pentru momentele muzicale create de colegii de la celelalte ateliere. Atelierul de fotografie și video este susținut de regizorul Cristian Popa și cuprinde activități practice, precum: editare foto, filmare, montaj, producție video și scenariu. Pe lângă ateliere și workshop-uri, copiii au parte de recreere la piscină și în sala de jocuri, unde pot opta între bowling, ping-pong sau billiard, plus alte activități distractive în aer liber.

Părinții copiilor din tabără, fanii DeMoga Music Junior Camp sau cei care își doresc să meargă în următoarele tabere și sunt curioși să afle cum este, pot urmări toate activitățile copiilor live, în fiecare seară, pe pagina oficială de Facebook a taberei. Pagina de Facebook DeMoga Music Junior Camp este actualizată în fiecare zi cu poze, filmulețe și informații.

Prima sesiune a taberei DeMoga Music Junior Camp 2018 se încheie sâmbătă, 21 iulie, cu show-ul de final, organizat și gestionat în totalitate de copiii participanți, alături de coordonatorii atelierelor de creație. Cea de-a doua sesiune, care începe pe 22 iulie, se va încheia sâmbătă, 28 iulie, de asemenea cu un spectacol organizat de copii.