Mellina a lansat piesa noua cu Edward Sanda

535
mellina
mellina

Dupa ce a lansat “Fata Morgana”, un feat. cu Ralflo, Mellina tinteste mai sus. Astfel, frumoasa cantareata bruneta, care arata din ce in ce mai bine si pozeaza provocator pentru pagina sa oficiala de Instagram, lanseaza o noua piesa, pe care a compus-o in cateva ore, intr-o dimineata de luni. Se pare ca i-a purtat noroc faptul ca s-a miscat atat de bine si rapid pentru ca single-ul “Noi Doi” a devenit un feat. cu cel care a renuntat curand la burlacie, iubitul Cleopatrei Stratan, Edward Sanda. “Noi Doi” beneficiaza si de un videoclip frumos, lansat in colaborare cu Sprint Music.
“Si uite cum m-am trezit eu intr-o luni dimineata si am scris “Noi Doi”. In cateva ore aveam un prim demo. Managerul meu, Marius China, mi l-a recomandat pe Edward Sanda ca fiind potrivit pentru duet. Asa am luat legatura cu Edward si am refacut productia impreuna cu el, plus ca am imbunatatit versurile , muzica …. Atat de mult a evoluat piesa de la prima varianta la varianta pe care o stiti acum. Este prima data cand lucrez cu Edward Sanda si vreau sa va spun ca omul acesta are asa o atitudine pozitiva si productiva cum mai rar intalnesti. Dupa fiecare sesiune de studio plecam incarcata cu vibe bun si energie.

mellina si edward sanda
mellina si edward sanda

Eu cu Edward ne stim de ceva timp si de cativa ani tot ma ameninta ca mergem la tenis si tot nu se tine de cuvant. Mai repede am facut feat.ul cu el”, spune, razand, Mellina.
“Clipul este realizat de Silviu Mindroc, un om cu o blandete deosebita in atitudine si cuvinte incat oricat de stresat esti, te linistesti. Stylingul este realizat de buna mea prietena Amme care m-a ajutat sa creez o imagine mai diferita fata de ce v-am obisnuit pana acum.
Ii multumesc lui Marius China pentru incredere si intregii echipe care a facut acest proiect sa iasa atat de frumos. Sper sa va intre piesa la inima. P.S.: Casa de piatra, Cleo si Edward!”, a mai declarat Mellina. Edward Sanda isi dorea si el sa faca un feat. cu Mellina, asa ca totul a decurs minunat.“Mi-a placut mult piesa de prima data cand am ascultat-o! Am simtit ca are un farmec al ei si am vazut potential in ea. Ma gandeam sa scot o piesa cu Mellina si chiar m-am bucurat ca s-a intamplat asta si sper sa prinda cat mai bine”, a completat si Edward Sanda.