Mihai Bobonete si Pepe si-au scos familiile la „Frozen” – „Regatul de gheata 2”

469
mihai bonbonete si familia
mihai bonbonete si familia

Peste 500 de invitați au răspuns cu entuziasm invitației de a viziona în avanpremiera filmul „Frozen II” – „Regatul de gehata 2”. Noua animație Disney reia povestea Elsei care acum încearcă să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul.

amalia enache
amalia enache

Produs de Walt Disney Animation Studios, filmul “Frozen II / Regatul de Gheață II” este distribuit în România de Forum Film România. Biletele s-au pus deja în vânzare, iar premiera cinematografică va avea loc pe 22 noiembrie, filmul putând fi vizionat în formatele 3D, IMAX, subtitrat și dublat.

pepe si familia
pepe si familia

Copiii si invitatii lor au fost asteptati cu o tombola cu cadouri pentru cei maici, cu un candy bar special care te ducea cu gandul la gheata si un panou unde toata lumea facea poze cu personajele preferate.

doru todorut si fetele lui
doru todorut si fetele lui

Printre invitati i-am zarit pe Mihai Bobonete care ii imprumita vocea lui Olaf in varaianta tradusa si care a venit cu sotia si ceio doi copiii, prietena lui foarte buna Oana Mares cu sotul, Pepe cu sotia si fetele, Doru Todorut cu cele trei fete,

livia graur
livia graur

Amalia Enache, Oana Roman cu micuta, Simona Taranu, Adrian Nartea cu fetita si sotia, magicianii Vlad Grigorescu si Robert Tudor, Livia Graur, Irina Mohora, Bibi, Monica Rosu,  si multi altii care au venit cu copii .

magicianul vlad grigorescu
agicianul vlad grigorescu