Mihai Petre: ”Fondul pe care-l traim in fiecare zi capata o forma care ar putea avea impact”. Spectacolul continua vineri, de la 20:30, la Romanii au talent!

61
Juriul Românii au talent
Juriul Românii au talent

Vineri seară, de la 20:30, visurile concurenților pot deveni realitate. Cele mai creative și originale idei vor fi puse în aplicare pe scena talentului, iar jurații vor trăi fiecare moment la intensitate maximă. ”Îmi imaginez un concert pe un vârf de munte. El și toți oamenii care vor veni acolo să-l asculte”, va spune Andi Moisescu la finalul unui moment muzical care îi va surprinde pe toți cei din sală.

În premieră, în fața telespectatorilor, doi concurenți vor aduce poezia alternativă: ”Joacă-te cu gândul tău. Poți să fii poet și  dacă nu ți-a zis profesoara”, vor spune ei înainte de a prezenta momentul pregătit. Florin Călinescu le va confirma acestora că ”mesajul a ajuns” la el, iar Mihai Petre va fi cel care va trage un semnal de alarmă: ”Fondul pe care-l trăim în fiecare zi capătă o formă care ar putea avea impact”.

Talentul nu va ține cont de vârstă nici de această dată. La 65 ani, o concurentă îi va întoarce pe jurați în timp prin momentul ei și le va aminti de piesele interpretate de una dintre marile voci ale României: ”Mă bucur că mi-ați adus aminte de Mihaela Runceanu”, va spune Andra. Ce vor crede și ceilalți jurați și dacă va merge în următoarea etapă, aflăm vineri seara.

Un actor și o coregrafă care s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani la repetițiile unei piese de teatru își vor spune povestea prin cuvinte…și dans. Printre aplauzele celor cprezenți în sală, Andi Moisescu va concluziona: ”Este subiect de film. S-a apucat de dans contemporan pentru ea”

Povești emoționante, concurenți deciși să impresioneze și aplauze pentru momente de neuitat. Toate acestea, vineri de la 20:30, într-o nouă ediție Românii au talent din cel de-al zecelea sezon!