Mihăiță Neșu: „Este foarte important să ne dorim să ne vindece Dumnezeu. Uneori, prin felul nostru de a fi, refuzăm acest ajutor divin”

307
buzdugan si mihai nesu
buzdugan si mihai nesu

Aceasta este declarația pe care a făcut-o fostul fotbalist, Mihăiță Neșu, în direct în Orașul Faptelor Bune, atunci când a fost să-i viziteze pe Buzdu și Morar. Pe 10 mai 2011 Mihăiță Neșu rămâne paralizat pe viață. În timpul unui antrenament al echipei la care juca atunci, „Bichon-ul” suferă un cumplit accident, iar asta îl lasă imobilizat pe viață. Deși toată lumea privea acest moment ca fiind sfârșitul pentru fostul fotbalist, însă el a decis contrariul. A decis să lupte, iar astăzi după 8 ani de la accident, Mihăiță Neșu este salvator pentru oamenii aflați în aceeași situație ca și el.

daniel buzdugan
daniel buzdugan

„Au fost clipe teribile. De fapt nu durerea fizică este cea mai mare, ci durerea din suflet. Dacă nu o tratezi, este foarte greu să te vindeci. Sufletul nu poate fi vindecat decât de Dumnezeu, este singurul deținător al rețetei exacte de vindecare a sufletului. Este foarte important, însă, să ne dorim să ne vindece Dumnezeu. Uneori, prin felul nostru de a fi, refuzăm acest ajutor divin”, a declarat fostul fotbalist în direct la Radio ZU.

„Accidentul pe care l-am suferit mi-a arătat că viața mea nu era cea mai potrivită. Acum trăiesc cel mai bun moment al vieții mele, mă ajută Dumnezeu, nici nu simt că sunt paralizat!”, continuă încrezătorul fostul sportiv.

mihai morar
mihai morar

Ce face el acum, ne-am întreba? Ei bine, Mihăiță Neșu este activ, așa cum spuneam mai devreme, s-a transformat în salvatorul oamenilor aflați în aceeași situație ca și el. „Noi persoanele cu dizabilități avem nevoie să facem terapie constant, pe termen lung. De exemplu, eu fac în fiecare zi, mai puțin duminică. Acesta este motivul pentru care am gândit proiectul Sf. Nectarie, complex de recuperare dedicat copiilor cu dizabilități, deschis la Oradea. Reușim, aici, să ferim copiilor cu dizabilități acces la tratemente extrem de costisitoare în alte țări. Important de știut că alegând terapia care trebuie, rezultatele apar!”, le-a spus în încheiere fotbalistul celor doi DJ-i Radio ZU.