Mr. VIK continua proiectul Friday Raggaeton cu piesa „Tu cuerpo lo sabe”!

32
mr vik si tamy
mr vik si tamy

Dacă e vineri, e Friday Raggaeton, proiectul pe care MR. VIK l-a lansat săptămâna trecută împreună cu Sprint Music. Și dacă la debut prima melodie lansată a fost un feat de excepție cu Anda Adam – „Toca Toca”, de data aceasta solistul și compozitorul vine cu o piesă foarte îndrăzneață, super hot, „Tu cuerpo la sabe”, care te va face să nu mai pleci de pe ringul de dans.
„Conceptul proiectului e simplu: vineri e zi de distracție și atunci o să lansăm în fiecare vineri o piesă de party, de distracție, în stilul Raggaeton, Balkaton, iar fiecare piesă are subiectul ei. În mare parte e vorba de dans, mișcare, senzualiate, despre a fi cool. Primul proiect cu care am dat startul a fost „Toca Toca” cu Anda Adam iar acum lansăm „Tu cuerpo lo sabe”. În proiectul ăsta vom face niște mini videoclipuri care sunt de studio și sunt online video. Nu sunt finale. În cazul în care una dintre ele va depăși numărul de vizualizări și va avea succes, facem și videoclip.

mr vik tu cuerpo lo pide
mr vik tu cuerpo lo pide

„Tu cuerpo lo sabe” – „Corpul ei o știe” – este vorba că ea vrea dans, se cere dans, ne distrăm. Mesajul e un pic mai vulgar, veți vedea voi în piesă”, ne-a spus Mr. VIK. Și tot el ne-a povestit că s-a apucat de această melodie în urmă cu trei săptămâni, dar a lucrat la ea 2-3 zile. Cat despre acest proiect este de cursă lungă și vor mai exista ceva colaborări. Iar una dintre ele va fi chiar cu Alex Mica. „Voi mai avea o piesă mișto de vară. Iar cu Tamy, soția mea, am colaborat la piesa asta pentru că se aude și vocea ei pe piesa mea. Și vom mai avea multe surprize. Voi avea de lansat până în septembrie și apoi valul doi de piese pentru care vreau să am mai multe idei. Acest proiect, Friday Raggaeton, e gândit pe termen lung, cel puțin pe un an, doi, cu mai mulți artiști, chiar și de afară”, a mai spus Mr. VIK.