Mr. VIK x Tamy și Axel Vi au lansat „Bomba Alerta” din proiectul „Friday Raggaeton” – „Familia mea a colaborat cu Axel Vi”

26
Mr. VIK ❌ TAMY ❌ AXELL VI - Bomba Alerta | Friday Reggaeton
Mr. VIK ❌ TAMY ❌ AXELL VI - Bomba Alerta | Friday Reggaeton

Mereu surprinzător, Mr. VIK a revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă din proiectul „Friday Raggaeton”, „Bomba Alerta”, o melodie antrenantă care are câteva ingrediente surprize. Pentru că de data aceasta solistul și compozitorul a colaborat cu Axel Vi și Tamy, partenera sa de viată, la melodie, iar fiul lor apare ca invitat special în videoclipul filmat în București.
Și de această dată Mr. Vik, împreună cu Sprint Music au lansat videoclipul piesei „Bomba Alerta”, o nouă piesă din proiectul „Friday Raggaeton”, pentru care au filmat în clubul Bound din capitală. Însă de data aceasta compozitorul a colaborat atât cu partenera sa de viață, Tamy, cât și cu fiul lor care apare în videoclip ca invitat special. Cel de-al treilea solist de pe piesă este Axel Vi, despre care am aflat mai multe detalii dar și despre această colaborare.
„Ideea piesei e despre alertă roșie de distracție. Tamy este pe refren, piesa e în totalitate compusă de mine. Axel Vi este un artist cu care am mai colaborat, m-am sfătuit la anumite piese să-mi spună dacă totul e în regulă. E un tip foarte talentat din Cuba care momentan locuiește în Miami și încerc să lucrez cu el pentru că îmi place foarte mult stilul lui de lucru. În acest moment el are o piesă virală pe TikTok”, ne-a povestit Victor. Cât despre puștiul din clip, ne-a comfirmat că e fiul lor, Nico. „Da, este copilul meu și al lui Tamy, și a fost mare fan piesa asta, de când a auzit-o mi-a spus că vrea să apară în videoclip la „Bomba Alerta”. Și am făcut tot posibilul să-l pun și pe el să danseze pe acolo, să se distreze și i-a plăcut foarte mult. Acum o să se dea și el mare că a apărut în clip la tata și mama”, ne-a povestit Mr. VIK. Așa că nu rămâne decât să dați play la piesă, să urmăriți videoclipul și să vă distrați la maxim.