N-ai sa crezi ce face Andrei Popa dupa ce a iesit de la „MasterChef”

502
andrei popa la bancul de lucru
andrei popa la bancul de lucru

Pe Andrei Popa il stiti din cel mai recent sezon al emisiunii „MasterChef” de la Pro TV caci tanarul a ajuns in Top 10 concurenti si a dat dovada de foarte maiestrie pe bancul de lucru si a dovedit ca stie si se pricepe foarte bine la gastronomie.

andrei popa
andrei popa

Zilele acestea fostul concurent de la MasterChef are o surpriza pentru fanii lui. Cei care l-au placut in concursul gastronomic de la Pro Tv il pot intalni intr-un nou local din Bucuresti, unde gateste senzational. Este vorba de Parol Bistro, care este situat pe strada Popa Nan 95, vizavi de Universitatea Hyperion. Aici Andrei prezinta un meniu conceptual , complex, asa cum ne-a obisnuit.

parol bistro
parol bistro

Despre Andrei va putem spune doar ca nu era pasionat in adolescenta sau copilarie de gastronomie si ca abia mai tarziu a decoperit aceasta pasiune. Va mai punem ca ii plac benzile desenate iar alte detalii va vom oferi in curand intr-un interviu exclusiv cu tanarul si simpaticul chef.

locul pentru copii
locul pentru copii

Noul local este unul foarte primitor, cu loc special in care copii se pot juca in voie cat parintii lor iau masa. O bucatarie primitoare, camere spatioase, un decor prietenesc si mancare foarte buna. Totul este decorat cu gust, obisctele vitage, precum picupu ul sau fiarele de calcat vechi, sau sobele de teracota care ard ca pe vremuri te fac sa revii oricand cu placere.

bistro parol
bistro parol