N-ai sa crezi cu cine lucreaza acum Marian Rusu de la „Chefi la cutite”!

640
marian rusu de la chefi la cutite
marian rusu de la chefi la cutite

L-ati vazut in reality-showul gastronomic „Chefi la cutite” de la Antena 1 unde a facut cele mai interesante preparate iar acum a inceput un nou capitol in viata lui. Este vorba de Marian Rusu pe care il stiti din sezonul 6 al emisiunii gastronomice. Exclusiv a aflat ca tanarul are acum un nou job si o colaborare de succes cu un alt bucatar de succes.

petrisor tanase si marian rusu
petrisor tanase si marian rusu

„După sezonul 6 Chefi la cutite, am primit foarte multe oferte pentru a colabora cu diferite restaurante din Iași și din tara, dar am decis sa rămân la Cantina Studențească unde m am atasat foarte tare de colegii mei. În luna decembrie, după mult timp de reflectare, m am decis sa accept oferta celor de la Casa Brazilor Iasi, restaurant care lucrează sub îndrumarea maestrului în arta culinara Petrișor Tănase.

petrisor tanase e coleg cu marian rusu
petrisor tanase e coleg cu marian rusu

Aici gătim doar cu produse de la ferma proprie, ceea ce face ca produsele noastre sa fie mereu proaspete și de cea mai buna calitate. Este o mare onoare sa poți lucra cu maestrul Petrișor care ne împărtășește rețete din activitatea sa de peste 30 ani in arta culinara.”, ne-a povestit tanarul chef.