Nicole Cherry, rolul principal în cea mai nouă comedie românească: Romina, VTM! Moment inedit la avanpremiera filmului în cinema

60
Nicole Cherry x Bogdan de la Ploiești x Costi Max x Rareș Mariș x Cesima
Nicole Cherry x Bogdan de la Ploiești x Costi Max x Rareș Mariș x Cesima

După succesul uriaș obținut cu producții precum “Miami Bici”, “5GANG: Un altfel de Crăciun”, “Tabăra” și “Teambuilding”, filme ce au înregistrat recorduri incredibile în anul lansării, Vidra Productions revine la început de 2023 cu un nou proiect ambițios– “Romina, VTM!”, în colaborare cu Selly Media Network.

Noua producție cinematografică „Romina, VTM!” va apărea pe 2 ianuarie 2023 și are o distribuție variată, care va atrage cu siguranță atenția publicului iubitor de comedii românești.

Bogdan de la Ploieti si Nicole Cherry
Bogdan de la Ploieti si Nicole Cherry

Alături de Nicole Cherry, din distribuția filmului mai fac parte: Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet etc.

„Romina are o distribuție foarte interesată. Nu m-am ocupat pe partea asta de casting atât de mult, dar pot să spun că printre numele din distribuție se numără Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Costel Biju”, a dezvăluit Selly, co-producătorul filmului.

Bogdan de la Ploieti x Shlly si Cristina Pucean
Bogdan de la Ploieti x Shlly si Cristina Pucean

Povestea romantică, cu accente de comedie, poartă semnătura regizorală a lui Paul Răzvan Macovei.

Nicole Cherry: Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final și sper din suflet că și publicul va veni cu un feedback pozitiv.

selly cu parintii
selly cu parintii

Bogdan de la Ploiești a cântat manele pe scenă- în premieră, la lansarea unui film în sala de cinema.

Aseară, în cadrul evenimentului de lansare a filmului Romina, VTM!, Bogdan de la Ploiești, care face parte din distribuția celui mai nou film produs de Vidra Productions, a ridicat sala în picioare. Artistul le-a făcut o surpriză celor prezenți la Cinematograful din Băneasa, cântând câteva piese din repertoriul propriu. LINK moment Bogdan de la Ploiești aici:

Sinopsis:

Povestea este una savuroasă: Romina (interpretată de cântăreața Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa tatălui său din Costinești. Printr-o împrejurare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (în interpretarea actorului Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige un bănuț. Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face să devină gelos pe Valentin, și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai…

Filmul Romina, VTM! este distribuit de Vidra Productions și va fi lansat pe 2 ianuarie 2023 în cinematografele din toată țara.