Nosfe si Raluka lanseaza versiunea de copii a piesei „File de poveste”.

295
nosfe si raluka
nosfe si raluka

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Nosfe si Raluka fac echipa cu Clopotelul Magic pentru a lansa o noua versiune a single-ului „File de poveste”. Cu versuri inspirate din una dintre cele mai celebre povesti pentru copii – Ursul pacalit de vulpe, piesa este insotita de o animatie in care sunt prezenti atat artistii, cat si personajele.

Lansata pe 21 mai, “File de poveste” a fost una dintre cele mai ascultate piese a ultimelor 10 zile, ajungand pana pe locul 17 in Trending, intrand totodata si in topul Shazam Romania pe locul 80.

Unul dintre cei mai completi artisti din zona urbana, NOSFE a cunoscut succesul atat ca parte din Satra, unde este poreclit Unchiul BENZ, cat si datorita unor hit-uri precum “Condimente” (feat. Ruby), “Dai” si “Filme cu noi” (Alina Eremia feat Nosfe). A debutat cu un stil clasic de Hip Hop sub numele de Nosferatu, evoluand rapid cu fiecare album lansat, adaugand si imbinand perfect elemente din alte genuri cu muzica sa.

Raluka, una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicala autohtona, s-a facut remarcata publicului romanesc o data cu lansarea primului single alaturi de Dj Sava, “Sweet Love”, hit-urilor lansate alaturi de Connect-r si Dj Sava , #Aroma, #Ilikethattrompet precum si prin intermediul single-urilor lansate solo. Raluka nu trece neobservata datorita timbrului special si al show-ului pe care artistia il face de fiecare data cand se urca pe scena.