„Numai iubirea” va fi difuzata din nou pe postul la Pro 2! Vezi de cand!

654
numai-iubirea
numai-iubirea

Veste buna pentru fanii serialelor romanesti. „Numai iubiirea”, prima telenovela romaneasca se intoarce din 8 august la Pro 2 de la ora 23.00. Actorii Corina Danila, Oana Zavoranu, Alexandru Papadopol, Bianca Neagu, Dan Bordeianu, Adela Popescu, Pavel Bartos, Iurie Darie, Anca Pandrea, Sebastian Papaiani, Tora Vasilescu si multe alte vedete pot fi vazute in serialul lansat in urma cu 15 ani. In aceasta productie o aparitie speciala o are si Gabriela Spanic alaturi de Lucian Viziru care ne-a vizitat tara la vremea aceea.

Aveau o viață fericită împreună: Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) și Bianca (Bianca Neagu). Până într-o zi nefericită în care viața Ioanei a fost curmată de un tragic accident de mașină care îi marchează pe viață, atât pe fetiță, dar mai ales pe Dan care conducea mașina în momentul fatal. Bianca, fetița lor, avea numai cinci ani, iar Dan a rămas să-i fie și tată și mamă, copilul fiind singurul său motiv de a trăi; lumina ochilor săi.

numai-iubirea-dan boredeianu si adela popescu
numai-iubirea-dan boredeianu si adela popescu

Au trecut de atunci 2 ani. Bianca este o fetiță minunată, foarte inteligentă, dar totuși un copil trist, care a crescut fără mamă. Își iubește mult tatăl și încearcă să fie alături de el în orice împrejurare. Ea este acum în clasa I, în timp ce Dan, arhitect de succes, nu poate trece încă peste dureroasa pierdere a soției lui, dar totuși încearcă să-și refacă viața. Alături de cei doi se află și Victor (Dan Bordeianu), fratele mai mic al lui Dan, un artist boem. Cei trei locuiesc împreună într-o vilă superbă, iar Ildiko (Ioana Ginghina) este menajera lor, o fată foarte harnică, plină de viață și extrem de atrăgătoare.

Bianca și Dan vor trebui să înfrunte împreună numeroase obstacole. La început apare Andreea (Oana Zăvoranu), o femeie ambițioasă, lipsită de scrupule, care își dorește cu disperare o carieră solo în muzică. Pentru a deveni star, are nevoie de o mulțime de bani, pe care vrea să-i obțină de la Dan. Gândindu-se tot la averea lui Dan, Claudia (Tora Vasilescu), mama Ioanei, luptă pentru a obține custodia Biancăi și implicit pentru a primi, în fiecare lună, alocația. Pentru aceasta, ea va apela la serviciile lui Tudor (Vlad Radescu), un avocat alunecos și care nu lasă femeile din jur indiferente.

umai-iubirea-gabriela spanic si lucian viziru
umai-iubirea-gabriela spanic si lucian viziru

Cum fiecare lucru rău atrage după sine și un lucru bun, Dan și Bianca sunt ajutați de Marga (Anca Pandrea), o vecină care le este întotdeauna alături și de Manole (Sebastian Papaiani), soțul Claudiei, om bun la suflet care nu acceptă sub niciun chip ideile pline de răutate ale soției sale, dar care se lasă dominat de aceasta.

Deși Bianca nu suportă ideea ca tatăl ei să-și mai găsească o nouă soție, atunci când o cunoaște pe Ana (Corina Dănilă), profesoara ei de engleză, o femeie frumoasă și modestă, își schimbă părerea și încearcă din răsputeri să-i apropie pe cei doi. Cum Andreea, iubita tatălui său îi stă în cale, micuța apelează la diverse tertipuri pentru a o îndepărta, între cele două existând clar un război. Va reuși oare Dan să scape de povara trecutului și va înțelege că în viață numai iubirea contează?

Cateva curioztati despre aceasta productie:

A fost ultimul proiect pentru Iurie Darie alaturi de marea lui iubire Anca Pandrea.

In acest proiect Adela Popescu a primit un rol secundar, insa pe parcurs a devenit primicipal, devenid vedeta Acasa. In plus, a inceput o relatie cu Dan Bordeianu, de care s-a despartit dupa 3 ani.

ioana ginghina in numai iubirea
ioana ginghina in numai iubirea

Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina au lucrat la primul lor proiect impreunas si atunci s-au cunoscut.

Oana Zavoranu a jucat unul dintre rolurile principale iar Pepe, fostul ei sot, a cantat coloana sonora a serialului, piesa care s-a numit tot „Numai iubirea”.