Oamenii lui Smiley! Cine sunt persoanele care l-au ajutat in cariera! Foto exclusiv!

667

Tiberiu Andrei Maria, cunoscut sub numele de Smiley, este unul dintre cei mai indragiti solisti de la noi. Fost solist al trupei Simplu, actor, cantaret, prezentator la “Romanii au talent” si jurat la “Vocea Romaniei”, compozitor si interpret, are propria casa de productie HaHaHa Production si o familie speciala. Noi iti spunem exclusiv cine sunt oamenii care l-au ajutat in timp.

Familia! Primii care i-au fost alaturi au fost parintii Ioana si Ion Maria, alaturi de fratele lui, Filip Maria, dar si de bunici. Ei i-au fost primii care l-au sfatuit si l-au incurajat sa faca ce-i place, sa fie un om adevarat si sa-i ajute pe ceilalti.

A avut sansa sa-l cunoasca pe Ioan Gyuri Pascu şi să scrie împreună cu el când avea 16 ani. El a fost primul om care a avut încredere în ceea ce facea atunci.

Baietii din trupa Simplu’ l-au ajutat când avea 18 ani si a facut echipa cu ei si cu Marius Moga, cu care a impartit bune si rele, de la covrigi pina la patul in care dormeau.

A primit sansa de a lucra in televiziune, a fost la “Dansez pentru tine” si a colaborat cu oameni important din ProTV, de la Adrian Sârbu, Andrei Boncea si Mona Segall.

Loredana a fost cea cu care a colaborat si careia i-a facut o piesa care a avut succes si pe care au cantat-o impreuna.

In urma cu 10 ani a construit de la zero HaHaHa Production la care acum lucreaza cu foarte multi artisti si compozitori de la Serban Cazan, Feli sau Sore pana la fosti concurenti de la Vocea Romaniei.

Printre prieteii sai buni s-au numarat si Alex Velea cu care a impartit bune si rele.

Irina Voinea este stilista lui care ii face hainele cu care se imbraca iar Florin Noje si Stefan Ungureanu se ocupa de parul lui.

Pavel Bartos este unul dintre cei mai buni prieteni, care l-a ales si nas pentru fetita lui.

Dintre femeile care i-au marcat viata le amintim pe Olivia Stoica, apoi Sanziana Negru si nu in ultimul rand Laura Cosoi cu care desi s-a despartit, a ramas in relatii foarte bune.

Andra, Irina Rimes, Tudor Chirila, Florin Dumitrescu si Andi Moisescu sunt colegii lui de la “Vocea Romaniei” si “Romanii au talent”.

Lista este mult mai lunga iar Smiley are o echipa intreaga de PR atat la HaHaHa Production dar si la Pro TV.