Öykü Gürman, “Asiye”, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, o artista completa

271
Lacrimi la Marea Neagra - Asiye - Oyku Gurman
Lacrimi la Marea Neagra - Asiye - Oyku Gurman

Öykü Gürman, simpatica Asiye Kaleli, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D, este o artista completa. Actrita Öykü Gürman, in varsta de 37 de ani, are un trecut bogat, atat in actorie dar si in muzica. Daca in actorie, talentata Öykü Gürman si-a facut debutul in anul 2004, odata cu serialul de televiziune Türkü filmi”, iata ca in muzica ea si-a manifestat pasiunea de la o varsta frageda, inca din scoala primara. Öykü a participat la numeroase concerte scolare, interpretand atat la vioara dar si ca solist, a absolvit Liceul de Arte Plastice “Pera” si a luat lectii de vioara de la renumitul muzician turc Cihat Așkın. A absolvit Conservatorul de Stat din Turcia, din cadrul Universitatii Tehnice din Istanbul si, in paralel, si-a continuat educatia muzicala pentru vioara si canto. Öykü a interpretat, ca solista, in diferite ansambluri flamenco si orchestra, iar in anul 2007, ea si fratele ei geaman, Berk Gürman, au infiintat trupa „Öykü si Berk”. Albumul de debut, “Kısmet”, si ulterior “İki Arada”, de flamenco, interpretate de cei doi frati au atras rapid aprecierea publicului de gen din intreaga lume.

Lacrimi la Marea Neagra - Asiye - Oyku Gurman7
Lacrimi la Marea Neagra – Asiye – Oyku Gurman7

Öykü Gürman este si in prezent o cantareata foarte apreciata, atat in tara cat si peste hotare; cantareata de muzica pop, flamenco si muzica populara turca, genuri pe care le interpreteaza cu succes, ea a primit, in repetate randuri aprecierea publicului si a specialistilor de gen.

Lacrimi la Marea Neagra - Asiye - Oyku Gurman4
Lacrimi la Marea Neagra – Asiye – Oyku Gurman4

Öykü Gürman a fost casatorita cu cantaretul Yavuz Bingöl, iar in prezent traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Fatih İçmeler. Desi filmarile pentru serial ii ocupa cea mai mare parte a timpului, Fatih İçmeler nu rateaza nicio ocazie pentru a fi alaturi de iubita lui. El o viziteaza deseori pe platourile de filmare ale serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, in Trabzon.