Ozana Barabancea s-a inscris la cursul de tehnician nutriţionist marca Fitness Education School

331

Dupa ce a slabit peste 50kg, Ozana Barabancea a decis sa urmeze si un curs de Tehnician Nutritionist marca Fitness Education School pentru a putea lua cele mai corecte decizii in ceea ce priveste alimentatia ei si un stil de viata sanatos. Ozana Barabancea a trecut printr-o transformare spectaculoasa in ultimul an, ajungand sa slabeasca peste 50kg si sa isi schimbe radical stilul de viata. Primul pas a fost interventia de micsorare de stomac, cu ajutorul careia a reusit sa scape de kilogramele in plus, insa acum stilul ei de viata s-a schimbat semnificativ. In ceea ce priveste alimentatia, Ozana Barabancea a decis ca cel mai corect si eficient mod prin care poate sa manance cat se poate de sanatos este sa urmeze Cursul de Tehnician Nutritionist marca Fitness Education School.

Pentru a se mentine si a arata din ce in ce mai bine, jurata de la “Te cunosc de undeva” are o viata activa, frecventand sala de fitness de cateva ori pe saptamana. Trecand printr-o operatie bariatrica, Ozana a realizat cat de importanta este alimentatia corecta si echilibrata pentru noul ei stil de viata si isi doreste sa acumuleze cat mai multe informatii legate de nutritie, atat cat sa o ajute sa ajunga la greutatea dorita si sa se mentina in forma.

Din acest motiv a ales sa urmeze Cursul de Tehnician Nutritionist din cadrul Fitness Education School. “Arat bine , stiu ! Am slabit armonios . Dar simt ca mai am unele lucruri de pus la punct . Si anume cum sa mananc corect astfel incat sa pastrez ceea ce am obtinut ! A trecut peste un an de la operatie si vreau sa am notiuni clare despre combinarea alimentelor . Stiu ca bariatricii au reguli stricte de mancat si imi este util un curs de tehnician nutritionist si am sa invat cele mai sanatoase combinatii pentru a ma hrani. Pentru mine , o bariatrica, hrana este o prioritate . Simt ca am ales ce e bun ! Am decis sa urmez cursul de Tehnician Nutritionist de la Fitness Education School pentru ca am nevoie de toate informatiile pe care le pot acumula cat sa stiu sa ma hranesc corect si sanatos”. Spune Ozana.

Fitness Education School pune la dispozitia voastra cursuri de Instructor Fitness&Personal Trainer, Instructor Aerobic Fitness si Tehnician Nutritionist. Cursurile sunt acreditate national si international de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, fiind organizate in Bucuresti, Oradea, Cluj, Hunedoara, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta, Targu-Mures, Sibiu.