Patrizia Paglieri a gatit invitatilor, la evenimentul de lansare a emisiunii TV „Ca la mama acasa” de la Paprika

292

Pe 11 octombrie, TV Paprika și-a lansat oficial marea premieră a toamnei, a doua emisiune producție proprie a acestui an, „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri”. 60 de jurnaliști din presa scrisă și bloggeri s-au bucurat de poveștile și deliciile culinare ale chef-ului de origine italiană. În atmosfera relaxantă de la 13la11, din București, Patrizia a gătit bruschete cu ciuperci de pădure și trufe, plus un desert cu mascarpone și căpșuni.
Invitații s-au delectat cu o degustare de vin și poveștile unui somelier, înghețată delicioasă și trei concursuri cu premii. Printre aceștia s-au aflat Antonio Passarelli și fiul Patriziei, Francesco, care și-a ajutat mama în bucătărie. Emisiunea „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri” începe pe 15 octombrie, la TV Paprika, și va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 21:00. Cele 20 de episoade au fost filmate la sfârșitul acestei veri, în studioul TV Paprika din Ungaria, iar invitatul special al Patriziei este fiul ei, Francesco. Bazându-se pe ingrediente la îndemâna tuturor (de la busuioc, ciuperci de pădure, până la zmeură sau mălai), Patrizia gătește fusion, făcând o combinație între bucătăriile italiană, românească și internațională și oferindu-ne un rezultat spectaculos – rețete pline de culoare, rapide și gustoase. Fiecare episod ne dezvăluie două rețete delicioase și este dat în reluare a doua zi, de la ora 11:00. Aici găsiți mai multe imagini de la petrecerea de lansare a emisiunii.

Celelalte noutăți ale lunii octombrie, pe TV Paprika, sunt alte trei producții din 2018: „Jamie
gătește italienește” (simpaticul chef britanic și mentorul său, Gennaro Contaldo, cutreieră
însorita Sicilie și gătesc alături de diverse „nonne” – supereroii bucătăriei italiene; din 6
octombrie, în weekend, de la ora 16:00); „Hairy Bikers: Aventură mediteraneeană” (Si și Dave ajung, pe 2 roți, în Italia, Sardinia, Corsica, Franța, Insulele Baleare și Spania; din 14 octombrie, în weekend, de la ora 19:00); „Să gătim sănătos cu Pepe” (Peter Siska e îndrăgostit de bucătăria sănătoasă și ne învață rețetele lui; din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00).

Despre TV Paprika
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV
dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon
Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.