Paul Diaconescu, cel mai indragit actor din finala „iUmor” de pe 6 iunie! A fost dublura pentru James Marsden!

3174
paul diaconescu iumor
paul diaconescu iumor

Avem o noua generatie de actori foarte buni care sunt pe val si au angajamente pe banda rulanta. Unul dintre acestia este Paul Diaconescu (30 de ani) care a debutat in urma cu 10 ani in pelicula „Buna, ce faci”. A urmat filmul „Mamaia”, apoi telenovela „Ingeri pierduti” si serialul „Triplusec”. In perioada in care se facea teatru juca in cateva piese, insa acum, in pandemie, i s-au oprit toate proiectele de teatru si de studiu cu tinerii cu care lucra si pe care ii invata actorie. Din pacate, in iarna s-a operat si inca are probleme de sanatate.

paul diaconescu si james marsden
paul diaconescu si james marsden

Insa il puteti vedea plin de dezinvolutura pe scean de la iUmor de sambata, 6 iunie, de la Antena 1 unde se lupta pentru premiul cel mare de 20.000 de euro. Pentru ca este talentat si a facut o multime de lucrur cool, Paul ar merita sa castige acest premiu. Este un tip muncitor si are multe  de spus iar noi va vom puncta lucrurile pe care le-a facut.

paul diaconescu sexy
paul diaconescu sexy

A debutat in filmul „Buna, ce faci”, a jucat in pelicula „Mamaia” alaturi de Madalina Anea cu care apoi a jucat si in serialul de la Acasa „Ingeri pierduti”. A aparut si apare intr-o multime de reclame pe micile ecrane, pe panouri si banere. A fost dublura pentru James Paul Marsden, Cyclops din „X Men” si „Enchanted”. Vedeta la Hollywood a filmat pe linga Bucuresti timp de 4 zile o reclama la ceasuri elevetiene care s-a mai filmat 10 zile si in Boston. A jucat in pelicula internationala „Nelson”, care a avut premiera in Israel.

madalina anea si paul diaconescu
madalina anea si paul diaconescu

E filmat in Kiev dar e productie israeliana, Telaviv. A jucat in serialul de comedie „Triplusec” de la Pro TV si a ratat la mustata unul dintre rolurile principale din „Fructul oprit”. Inainte de a incepe pandemia de CoVid19 a jucat in mai multe piese de teatru si alte proiecte.

paul diaconescu
paul diaconescu

„Am prezentat o gala de box, am vorbit in engleza, iar pentru mine a fost ca o „admitere”, ca un examen. Stiu ca pot sa fac si asta. Unii ma cunosc, m am bucurat ca am anuntat nume importante din acest sport. As vrea sa lucrez acolo. Pentru aceasta gala mi-am protejat vocea, n-am fumat. Se cerea sa am vocea curata si odihnita. Mi-am dovedit ca pot. Un alt proiect este ca lucram cu copii, pe dezvoltare personala. Am avut mai multe tabere in trecut, sa vedem ce va fi”, ne-a povestit tanarul actor.