Pentru prima dată de la dispariţia Mamei Zina, Marina Almăşan reuneşte “Echipa de aur” a creatoarei de modă la “Femei de 10, Bărbaţi de 10”

275

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 15.00, emisiunea “Femei de 10, Bărbaţi de 10” revine în grila TVR 2 cu un nou sezon. Prima ediţie îi este dedicată regretatei doamne a modei româneşti, Zina Dumitrescu. Marina Almăşan a invitat câteva dintre manechinele “Echipei de aur” pentru o ediţie “Femei de 10, Bărbaţi de 10 in memoriam Zina Dumitrescu”. În platoul TVR se vor afla manechinele de succes ale anilor ‘90: Dana Săvuică, Romanița Iovan, Adela Surugiu, Gabriela Silagy etc. “Mi-am amintit, cu plăcere, că aceleași fete defilau saptamânal, acum 25 de ani, în platoul “Ceaiului de la ora 5”, în cadrul rubricii pe care o gira Mama Zina. Momentul întâlnirii a fost emoționant, fetele au depănat amintiri, au defilat, chiar, pe “podiumul” improvizat al emisiunii şi le-am oferit secvențe de arhivă cu Zina. În final, Marcel Pavel – unul dintre apropiații Zinei, i-a dedicat o melodie tulburătoare”, a povestit Marina Almăşan.

În fiecare sâmbătă, de la ora 15.00, Marina Almăşan dă startul faptelor bune, iar invitaţii săi la “Femei de 10, Bărbaţi de 10”, oamenii care au făcut lucruri memorabile, aduc poveşti emoţionante.