PRO TV anunță modificări în grila de programe

233
las fierbinti - sezonul 16 - actorii din serial
las fierbinti - sezonul 16 - actorii din serial

Începând de săptămâna viitoare, PRO TV va aduce schimbări în grila de programe. Aceste măsuri vin în urma contextului actual la nivel național și global și sunt gândite atât pentru siguranța angajaților, cât și pentru a asigura continuitatea pe termen lung la nivel de business. Pentru a menține telespectatorii informați într-un mod obiectiv, noua grilă PRO TV extinde conținutul știrilor, iar difuzarea unor show-uri va fi amânată.

Filmările pentru producțiile înregistrate au fost oprite

Emisiunile înregistrate difuzate la PRO TV presupun munca a echipe mari de profesioniști de producție, cu invitați și spectatori în platouri. Pentru a asigura siguranța tuturor colegilor și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producțiile care și-au întrerupt filmările se numără serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun româniiPe bune?! și Masked Singer România.

Logo VLAD
Logo VLAD

Modificări în grila PRO TV

Ca rezultat al situației actuale, PRO TV va implementa schimbări în grila de programe, astfel încât telespectatorii să poată beneficia în continuare, de luni până duminică, de știrile, filmele și producțiile din timpul zilei, care sunt realizate respectându-se măsuri stricte de protecție.

Echipa Știrile PRO TV lucrează permanent pentru a oferi conținut nou și relevant la nivel național și internațional, în același timp asigurând măsuri de protecție pentru prezentatori, reporteri, operatori de imagine și echipa din redacție. În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30, oferindu-le telespectatorilor cele mai noi și obiective informații despre evenimentele zilei.

Catalin Maruta
Catalin Maruta

Vorbește lumea și La Măruță continuă emisiunile live de luni până vineri, cu un conținut care asigură informații despre contextul actual din țară, cu sfaturi de la specialiști și măsuri de prevenție, intervenții live pe Skype.

Prime time PRO TV:

·     Luni, sâmbătă și duminică: PRO TV va difuza filme artistice

·     Marți și joi: timp de două ore, personajele din Las Fierbinți aduc cele mai îndrăgite momente din sezoanele trecute

·     Miercuri: telespectatorii pot continua să urmărească aventurile bărbaților în căutarea iubirii, la Gospodar fără pereche

·     Vineri: Românii au talent continuă să le aducă telespectatorilor momente de #un10perfect