Raluca Moianu si Ioana Ginghina cu fiicele la avampremiera „Maleficent: Suverana Răului”

245
raluca moianu si fiica ei
raluca moianu si fiica ei

Maleficent: Suverana Răului este pregătită din nou de urgie. Iar noi suntem pregătiți să o vedem #lacinema, din 18 octombrie. Cea mai recentă producție Disney spune o nouă poveste plină de emoție, adrenalină și magie, aprofundând relația complexă dintre Aurora și nașa ei, dar și pe cea dintre Regatul Moors și vecinii săi.

ioana si ruxandra ginghina
ioana si ruxandra ginghina

Cu Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer în rolurile principale, noul film continuă aventura fantastică care a cucerit deja milioane de fani, cu noi alianțe în lupta pentru protejarea regatului Moors.

gabriela cristea si tavi clonda
gabriela cristea si tavi clonda

La premiera filmului de la Afi Cotroceni au venit o multime de vedete. Raluca Moianu a venit cu fiica, la fel si Ioana Ginghina cu Ruxandra. Giulia Anghelescu Huidu si Antonia, fiica ei, Vica Blochina cu fiul Edan, care avea mana luxata, Gabriela Cristea si Tavi Clonda, Andrei Leonte, Liana Petrescu si Alexandru Avadanei cu copiii, Razvan Gogan, Oana Roman, Camelia Potec, Andreea Perju cu fiicele ei, Alin Galatescu, Simona Taranu si multi altii.

andrei leonte
andrei leonte

La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină.

vica blochina si edan
vica blochina si edan

Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează. Din distributia filmului fac parte Angellina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfaiffer, Sam Rilley si altii.

fetele lui pavel bartos
fetele lui pavel bartos