Raluka, Oana Roman, Dima Trofim și nea Mărin Barbu vor ghici cine se ascunde în spatele măștilor, la “Scena misterelor”

418

Șase măști noi și spectaculoase urcă joi, 4 aprilie, de la ora 20:00, pe “Scena misterelor”, într-o nouă ediție prezentată de Dan Negru, avându-l Romică Țociu în postura de co-prezentator. Cum o parte din vedetele care au misiunea să ghicească cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor se schimbă de la o ediție la alta, joia aceasta în cele două tabere adverse vor lua loc: Raluka, Oana Roman, Dima Trofim și nea Mărin Barbu. Cei patru li se vor alătura vedetelor permanente ale show-ului, Diana Munteanu, Pepe și Cosmin Seleși, din tabăra Galacticilor, și Rona Hartner, Andrei Duban și Dorian Popa, din cea a Starurilor. Echipa care va ghici cele mai multe celebrități deghizate va câștiga un premiu de 1.000 de euro, bani pe care îi va dona unei cauze umanitare.

Cele șase măști ale serii vor urca pe „Scena misterelor” în trei decoruri distincte, care vor aminti de Egiptul Antic, de celebrul film “Peter Pan” și de contemporanele Statui Stradale. Ca să obțină indiciile pe care Dan Negru le are pregătite pentru măștile din această seară, cele zece vedete din platou vor avea de trecut prin probe dintre cele mai amuzante. Vor avea de ghicit cântecul pe care-l mimează Romică Țociu, vor trebui să răspundă contracronometru la întrebări de cultură generală, imobilizați fiind în baloane imense sau înghesuiți, alături de musafiri nepoftiți, în două cabine telefonice, sau vor avea de deslușit o știre pe care un coechipier o rostește cu gura strâmbată de un aparat. Din nefericire, la pregătirea probei cu baloanele s-a întâmplat și un mic accident. În timp ce era introdus într-un balon gigantic, Cosmin Seleși a fost lovit din greșeală la brațul accidentat recent la schi.

Care echipă va reuși să ghicească cele mai multe celebrități din spatele măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor  vedea joi, 4 aprilie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului “Scena misterelor”, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.