Romică Țociu, co-prezentatorul lui Dan Negru, la Scena Misterelor

425

La Scena misterelor, noul show care va începe, în curând, la Antena 1, Dan Negru va avea alături un co-prezentator surpriză: cunoscutul actor de comedie Romică Țociu.

„Am primit cu bucurie propunerea aceasta, dar am cerut și o cască de motociclist, pentru că este foarte periculos să joci în preajma lui Dan Negru. Dă din mâini și cine știe pe unde mai ajung până la finalul emisiunii. (râde). Mi-a plăcut mult acest format și cred în acest proiect, pentru că Dan Negru este un prezentator foarte bun, care știe tainele unei emisiuni de succes. Dar pentru că nu are nici un pic de umor, nici măcar negru (râde), a avut nevoie de o partitură comică în emisiune. La Scena misterelor, vom veni în fața telespectatorilor cu foarte multe surprize și foarte mulți invitați. Emisiunea implică o desfășurare de forțe extraordinară și sunt convins că telespectatorii vor fi foarte curioși să vadă acest tandem și această emisiune minunată”, spune Romică Țociu.

Show-ul Scena misterelor, prezentat de Dan Negru, va aduce în fața telespectatorilor cele mai iubite vedete ale momentului și măști spectaculoase, în spatele cărora se vor ascunde celebrități din toate domeniile. La Scena misterelor, două tabere formate din zece vedete – șase permanente și patru care se vor schimba de la o ediție la alta – se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști. Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se vor transforma în bani pentru o cauză umanitară. Măștile ascund în spatele lor celebrități diverse, de la cântăreți la politicieni, actori, sportivi și vedete de televiziune. Cine sunt cele șase vedete permanente care în fiecare ediție Scena misterelor vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla, în curând.