Seeya a lansat videoclipul piesei “Allez Lolita” impreuna cu Sonny Flame!

177
seeya
seeya

SEEYA revine in atentia publicului cu “ALLEZ LOLITA”, o frumoasa colaborare cu celebrul Sonny Flame! Iata cum suna single-ul cu un sound diferit de cel cu care artista si-a obisnuit pana acum fanii, dar si cum arata noul videoclip!

SEEYA este o cantareata nascuta in Chisinau, care a devenit cunoscuta in muzica pop-dance din Romania și nu numai cu melodia ”Chocolata”, adunand peste 200 de milioane de vizualizari. A reusit sa cucereasca topurile din Rusia, Turcia, Georgia, Azerbaijan s.a.m.d., obtinand premii importante la Music Awards – Rusia Music Box , The Best Artist of Ajerbaijan, The Best Artist of Liban etc.

Piesa “Allez Lolita” este compusa de catre Alexandra Dinu si Sonny Flame, iar productia le apartine celor de la Quna Music (Sergiu Ene, Robi Velisar, Enri Demi). Videoclipul a fost filmat in Studiourile Kentauros si a fost produs de catre cei de la Calatorie Magica. Regizorii clipului sunt Bogdan Toma si Alex Marica, iar tinutele artistei au fost create special pentru conceptul videoclipului de catre Alina Dedeu.

“ALLEZ LOLITA mi-a placut de la primul play, de cand era doar o idee pe care mi-au aratat-o cei de la Voices Media in studio. Mi s-a parut ca e altceva, e o piesa vesela, nebuna si energica si sper sa o ascultati cu placere. Textul melodiei vorbeste despre o fata pe nume Lolita care se lupta cu cele doua laturi ale personalitatii ei, cea buna si cea rea, un fel de inger si demon”, a spus Seeya.