Sexy impresara romanca si drama prin care trece in Germania, la mii de kilometri de casa

1138
mihaela seiler, impresara model
mihaela seiler, impresara model

Mihaela Seiler de 39 de ani este o romanca ce traieste de ceva timp in Germnaia si acum trece printr-o adevarata telenovela. Viata bate filmul si de multe ori atat vedetele cat si oameni obisnuiti au trecut prin nenumarate probleme dupa despartiri de soti sau pareneri care si-au privat fostele partenere de viata de dreptul de asi vedea copilul, sau mai mult, de al vrea si lua alaturi de el pentru a face rau pur si simplu mamei. Claudia Patrascanu, Antonia sau Roxana Blagu au trecut prin astfel de probleme, unele avand finalitate altele fiind adevarate drame pentru femeile mame. Mihaela a postat un mesaj pe facebook pe care il puteti citi in contiuare.

„Mă numesc Mihaela Seiler, am 39 de ani și locuiesc intr-un oras din Germania. Astăzi am decis să vă spun povestea mea, povestea unei mame care riscă să-și piardă copilul pentru că un judecător a decis așa! Am fost căsătorită timp de 8 ani cu un cetățean român de origine germană din urma căreia a rezultat un copil, fetița noastră Pia, care acum are 7 ani. La început lucrurile au mers bine sau mai bine spus, eu care veneam după un divorț recent nu am avut capacitatea de a vedea pericolele prin care aveam să trec, eram îndrăgostită, vulnerabilă și aveam mare nevoie de afecțiune.

mihaela alaturi de giulia chelaru
mihaela alaturi de giulia chelaru

Soțul meu, medic stomatolog de profesie părea că avea toate calitățile necesare pentru a satisface această mare nevoie a mea de alinare a sufletului, credeam în dragostea lui și la rândul meu și eu i-am oferit-o pe a mea. Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene iar primul an de relație ce-i drept la distanță a fost perfect, visul oricărei femei. După un an ne-am mutat împreună în Germania iar la câteva luni am rămas însărcinată. Primele probleme aveam să le intampin tocmai în acea perioadă când aveam nevoie mai mult de ajutorul lui.

Locuiam împreună cu părinții lui, el fiind singurul lor copil, copil care deși adult era ghidat în permanență de ei și implicit si eu trebuia să intru obligatoriu în acest raport de supunere, de a nu putea face nici cel mai mic pas fără acordul lor, intr-un cuvânt am devenit prizoniera în această relație. Lucram împreună cu el dar nu aveam acces la banii mei, aceștia fiind puși in contul lui personal, nu puteam să cumpăr nimic pentru mine și copilul meu, în plus mai aveam și celălalt copil, Andrei, din relația anterioară pe care-l luasem cu mine și avea și el necesitățile lui, care din punctul lor de vedere trebuiau îndeplinite doar din partea tatălui lui natural. Orice pas pe care-l făceam începând de la controalele medicale și până la a-mi duce copiii în parc sau la școală trebuiau să fie prezenți ori soțul meu, ori unul dintre socri. Prima dată când am început să protestez a fost când Pia avea 6 luni, atunci socrul meu m-a strans de gat, luandu-mi fetita din brate si amenintandu-ma. De atunci au mai urmat multe episoade de acest tip, multe în prezența copiilor, dar neavând unde să mă duc am rămas acolo până în toamna anului 2019 când am hotărât să mă eliberez din acest calvar care nu-mi făcea rău doar mie ci și copiilor!

mihaela cu otilia
mihaela cu otilia

In momentele cele mai grele, ei erau alinarea mea și eu a lor. La nivel afectiv soțul meu nu a avut niciun fel de relație cu fiica noastră rolul lui fiind acela de a decide precum un superior al forțelor armate, rece și fără sentimente vizibile față de copil doar unde merge la școală, ce activități să facă în timpul liber și cam atât. La vârsta de 3 ani, Pia a fost înscrisă la o școală de balet la care mergea cu drag dar după 2 ani soțul meu a decis că nu trebuie s-o mai frecventeze pentru că nici el, nici părinții lui nu aveau timp să mă însoțească iar din punctul lor de vedere eu nu aveam dreptul să merg acolo cu ea, nesupravegheată de ei.
In timpul căsătoriei am fost agresata fizic și verbal de foarte multe ori atât de soț cât și de socri de cele mai multe ori de fața copiii, mai mult, fiul meu din prima căsătorie a fost tratat rău, considerat inferior, jignit și traumatizat. Era tratat ca fiind Cenusareasa casei, exploatat, nu avea voie să meargă la joacă sau să aibă prieteni.

mihaela cu paula seling
mihaela cu paula seling

Fetița noastră nu s-a jucat niciodată cu tatăl ei, nu a simțit acea căldură sufletească ci doar teama că se-ntoarce acasă o faceau sa caute protecția si prezenta mea sau a fratiorul ei. In ultimul timp, înaintea despărțirii noastre, scandalurile erau din ce in ce mai frecvente iar poliția era mereu prezentă, există numeroase rapoarte iar în ziua în care am plecat din casă, deși exista o hotărâre judecătorească în acest sens, soțul meu m-a atacat cu spray paralizant și m-a lovit, mi-a aruncat lucrurile mele și a copiilor in stradă, l-a lovit pe fiul meu minor, există dovezi, certificate medicale, filmări care au fost folosite ca probe.
După ce m-am despărțit, mi-am informat fostul soț de toate activitățile pe care fiica noastră le face, despre situatia ei școlară care este foarte bună, am înscris-o la un curs de vioară care-i place foarte mult și l-am invitat să facă parte din viata copilei dar raspunsul lui a fost negativ. Nu a contribuit financiar la creșterea Piei.

mihaela si roxana blagu
mihaela si roxana blagu

Astăzi cu toate că Pia a trecut peste toate traumele, este un copil vesel, senin, un judecător a decis să o încredințeze tatălui fără să țină cont de de trecutul lui violent, pentru că pe ea personal n-a maltratat-o și pentru că are o situație financiară superioară mie. Sunt sigură că în situația mea mai sunt multe mame, scopul meu este acela de a ne face auzite, de a ne uni forțele la nivel moral și juridic, de a salva copiii din asemenea situații care nu vor duce la fericirea lor.

mihaela sexy
mihaela sexy

Nu am nimic impotriva ca tatăl fetiței mele să ia parte la creșterea și îngrijirea ei atât timp cât o vă face cu dragoste și nu o va rupe de mine si de fratele ei, nu consider că am greșit cu nimic ca să-mi fie luată fetița și dusă cu forța să fie crescută într-o familie incapabilă de a-i oferi dragoste, fericire, acea seninătate care nu trebuie negată nici unui copil în lume. De multe ori justiția nu ține cont de de necesitățile afective ale copiilor și se ghidează strict pe lucrurile materiale, pe rangurile sociale, fără să studieze caracterele oamenilor carora decid sa le fie încredințați copiii, problemele acestora (In cazul fostului meu soț, alcoolismul). As dori ca în cazul în care mai există mame în situația mea să ne unim, doar unite vom putea învinge!”, a scris femeia pe pagina ei de facebook.

Cine este Mihaela Seiler si ce face in Germania?
Sunt organizatoare de evenimente si in anul 2013, la un an dupa stabilirea mea in Germania am colaborat cu nume mari ale scenei muzicale românești. Julia Jianu a fost deschizătoare de drumuri, colaborare care a inceput inca din România. In 2019, începutul lunii octombrie, am colaborat cu Paula Seling, 3 concerte în orașele Stuttgart, Augsburg si Freiburg. Ajutata de Biserica ortodoxa romana, cele trei concerte ale Paulei Seling au avut un succes real. Otilia Bilionera, 2019, alte doua concerte in Freiburg, club Neko si Elveția.

mihaela seiler
mihaela seiler

Planuri pentru următoarele evenimente, lansare de carte a scriitoarei Talida Ion, care inițial a fost jurnalista la Târgu-Jiu, după care reporter la Tvr cultural, cartea se numește „Alanda, visul suprem”, proiect pe care l-am inceput și apoi a fost suspendat din cauza pandemiei, care ne a afectat pe toti. Proiect pe care îl vom relua cât de curând, imediat ce restricțiile din cauza pandemiei vor fi ridicate iar in acest proiect este inclus și marele actor Constantin Cotimanis, piese de teatru. Un alt proiect drag sufletului meu care va fi reluat cât de curând este acela cu preotul Cristian Dragomirescu supranumit și prințul penelului, printre minunatele picturi ale domniei sale este deja celebrul „portret al regelui Mihai „, va avea și domnia sa o expoziție de pictură cu vânzare, aici in orasul in care eu traiesc, proiect în care colaborez și cu Biserica ortodoxă română din localitate!

Nota redactiei: „Opiniile prezentate in acest articol apartin Olivianei Mihaela Seiler si nu preprezinta opinia redactiei Exclusiv.ro. Articolul a fost preluat de pe pagina ei de facebook  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3881450328552325&id=100000621895068  Orice asocieri cu persoanele reale sunt absolut intamplatoare”.