Solistul de muzica populara Gabriel Dumitru pregateste un nou duet! Vezi cu cine

796
gabriel dumitru
gabriel dumitru

In ultimele saptamani, desi este indragostit lulea, Gabriel Dumitru se afiseaza cu o alta domnisoara, colega de breasla din lumea muzicala. Este vorba de Maria Beatrice Bandoiu, o buna colega din lumea muzicala, cu care in trecut a mai inregistrat cateva piese. „Voi ne-ați cerut o piesă împreună, noi o pregătim pentru dumneavoastră! In anul 2020, spre începutului anului lansam cel mai frumos proiect!”, a scris solistul pe pagina lui de facebook unde a publicat si colaborarea lor din 2017, cu Maria Beatrice Bandoiu la piesa „Maria si Marin”.

gabriel dumitru si beatrice bandoiu
gabriel dumitru si beatrice bandoiu

A cantat pentru publicul din Castellon, Spania!

Zilele trecute, indragitul Gabriel Dumitru a zburat catre Castellon, in Spania, unde a sustinut un concert special pentru romanii de acolo. „Am fost la a doua editie a festivalului de la Castellon organizat de Larisa Tudor. Festivalul este intitulat asa la doi ani de la infratirea raselor Targoviste si Castellon” ne-a povestit solistul dupa ce s-a intors. S-ar parea ca i-a facut fericiti pe romanii de acolo dar si pe spanioli caci muzica lui le-a mers direct la inima.

larisa tudor
larisa tudor

„Au fost oameni asa de calzi si frumosi incat imi doresc sa revin cu prima ocazie. Au fost senzationali”, ne-a spus solistul care s a intors cu mult chef de munca. Nici bine nu a venit ca a inceput filmari pentru diverse emisiuni de televiziune unde este invitat. De curand el a fost sarbatorit si premiat chiar de Paul Sirugiu Fuego la emisiunea „Drag de Romania mea” de la TVR 2.

gabriel cu fanii lui
gabriel cu fanii lui