Solistul de muzica populara Sebi David petrece Sfintele Sărbători Pascale alături de familie!

491
sebi david cu familia
sebi david cu familia

Sebi David petrece Paștele acasă în colțul de rai numit de acesta. „Chiar dacă îmi este greu că nu sunt printre dumneavoastră cum eram obișnuit, chiar dacă nu pot merge la Sfânta Biserică, încerc să mă adaptez și împreună cu familia mea să avem un Paște luminat.
După cum știți în ultima perioadă mi-am descoperit o pasiune, și aceea de a găti. Acum, datorită evenimentelor neprevăzute și restrictive, când toate evenimentele s-au anulat, am mai mult timp să pun totul la punct și să pregătesc bucate tradiționale. Așa cum eu am trăit și am fost crescut, în săptămâna Mare începem pregătirile și înainte îi dăm pascăi care este nelipsită la noi pe masa de Paște.

sebi david
sebi david

Facem cozonaci că doar știți că mă pricep de minune eu îi frământ așa cum m-a învățat bunica mea. Și nu în ultimul rând carnea și drobul de miel preparate cu atenție și ouăle roșii completează masa de Paște. Sucul tradițional de mere făcut de tatăl meu din fructele din livada noastră îl servim la final. Părinții mei încurajează produsele „eco-” și fac tot posibilul ca noi să mâncăm cât mai sănătos.

pasca
pasca

Îmi lipsește mersul la „denii”, în fiecare an Paștele mă găsea în Casa Domnului. Dar dată fiind situația ne construim în case un mic altar și așa încercăm să rămânem conectați.
Vreau să urez tuturor sănătate, fericire, putere și liniște. Sărbători luminate alături de cei dragi. Cu respect și credință în suflet, artistul Sebi David.