Sonny Flame a parasit competitia Survivor Romania!

282
Sonny Flame
Sonny Flame

Aflata a patra oara la duel, de aceasta data cu bunul sau prieten, Sonny Flame, Elena Ionescu a ramas in competitia Survivor Romania, in ciuda conflictelor pe care le are cu intreaga echipa. Dupa un consiliu in care s-au dat cartile pe fata, Sonny Flame a parasit competitia, nu inainte de a le adresa coechipierilor cateva cuvinte.  „Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. In clipa asta am uitat orice cearta, este un joc si nu trebuie sa o luam personal. Vreau sa imi cer scuze daca am avut vreo reactie acida. Asta am simtit in momentele respective. Acum vreau sa-mi imbratisez colegii. Inainte sa vin la <Survivor Romania> m-am inarmat cu foarte multe, dar nu ma asteptam ca in interiorul echipei sa existe atatea discutii aprinse”, a spus cu emotii in glas faimosul Sonny Flame.

Conflictul in tabara rosie a atins un alt nivel, de aceasta data cel care a rabufnit a fost Cezar Juratoni, cunocut pentru echilibrul de care da dovada de cand a intrat in competitie. Faimosul a avut o serie reprosuri la adresa Elenei Ionescu, acuzand-o ca a distrus echipa. „Ne-am adunat aici sa va spun o poveste; povestea Elenei. Talentul Elenei, frumusetea Elenei, minunea pe care o face Elena, farmecul ei. Ea poate sa fie cea mai buna prietena a ta, omul cu care poti sa vorbesti cand ai nevoie, sora, ce vreti voi. Elena poate sa fie toate chestiile astea. Ea le face cu un scop! (…) Ea joaca pe victima. (…) Acum am inteles!(…) Rolul de victima ii vine ca o manusa, este rolul vietii ei”, au fost acuzatiile aduse de Cezar Elenei Ionescu. Cantareata, la randul ei, i-a acuzat pe coechipieri de falsitate, chiar amenintandu-l pe Ghita Balmus: „Roaga-te sa ies din concursul asta, ca daca nu ies, te fac praf!”.

Faimosii, imbatabili la stafeta

Pana acum, Faimosii nu au pierdut nici un joc la stafeta, seara de ieri nefacand exceptie. Ghita Balmus, ajutat de Asiana Peng, a reusit sa aduca punctul castigator in jocul de comunicare. Echipa rosie au avut trei minute de conversatie telefonica cu cei dragi din familie, rand pe rand, au vorbit emotionati cu parinti, frati sau parteneri de viata. Emy Alupei a avut o discutie tulburatoare cu parintii ei.

„Mi-a foarte greu, mama, aici! Stii cat de rea e lumea aici? Ma simt ca la scoala! In fiecare zi vad aceeasi imagine, acelasi tablou ca la scoala, mama! Mi-e foarte greu fara tine si fara tata! (…) Dau numai de oameni rai, ranchiunosi! Asa e lumea! (…) Oamenii din echipa sunt rai, tata! Mananca cocos in fata si imi fac in ciuda, si eu nu mananc nimic si imi e foame! Crezi ca imi e usor sa vad asta?”Din aceasta saptamana echipele se vor uni si chiar daca o perioada vor mai juca in echipa, in curand vor incepe meciurile individuale.

Cum vor reusi sa convientuiasca Razboincii si Faimosii, ce conflicte se vor rezolva sau vor izbucni, aflati urmarind o noua editie Survivor Romania, sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.