Surpriza Digi FM pentru Lidia Buble: a primit primul brad din viața ei!

215

Lidia Buble a recunoscut, în matinalul Digi FM, că nu a câștigat niciodată la un concurs de la radio, deși își dorea foarte mult acest lucru. Mai mult, ea nu înțelege de ce oamenii care câștigă nu se bucură. Așa că, Bogdan Miu și Cătălin Striblea au organizat un concurs special pentru Lidia Buble, la finalul căruia au premiat-o pe frumoasa artistă cu un brad natural, frumos, de la Silva Grup Romania- magazinuldebrazi.ro

Din ediția specială Obraznicul Digi FM am aflat că Lidia mergea cu colindul prin vecini, apoi se ducea acasă să își schimbe hainele, căciula, coafura și mergea din nou la colindat, pentru că nu o recunoșteau vecinii. În plus, a văzut o boacănă la Tom și Jerry, pe care i-a aplicat-o și ea mamei ei. A turnat lapte pe hol și a chemat-o pe mama sa, sub pretextul că o caută cineva la telefon. Evident, mama sa a luat o căzătură de toată frumusețea. Pentru că le-au plcăut poveștile ei, matinalii Digi FM i-au făcut cadou un brad natural. Primul din viața Lidiei, după cum ea le-a povestit.

„Nu am avut niciodată un brad natural. Am acasă, în pod, un brad mic, de plastic, dar nu se compară cu unul natural. Mi-ați făcut cel mai frumos cadou de Crăciun”, a spus ea emoționată.