Syarela se pregateste de lansarea unei noi piese, unde a filmat clipul artista

2
Syarela si DJ Darke Danny
Syarela si DJ Darke Danny

Solistă și actriță, fosta sportiva de performanta cu multe premii castigate Syarela face acum naveta Dubai Bucuresti unde are mai multe spectacole. Pentru inceput solista ne-a povestit cum si-a cunoscut anul trecut alesul din intamplare. „Eram într-un mall din Dubai, filmam pentru noul meu videoclip și la un moment dat mi-a căzut telefonul pe jos și s-a spart. De nicăieri a apărut un tânăr care s-a prezentat, m-a ajutat cu telefonul și apoi mi-a spus că vrea să-i fiu nevastă. Am aflat că face parte dintr-o familie mare. Evidet că nu i-am dat un răspuns, deși mi-a plăcut de el și am rămas în contact pe rețelele sociale”, a spus solista. Insa dupa cateva luni cei doi se casatoreau si ea a inceput sa faca naveta. Si chiar sa lucreze acolo.

Syarela in Dubai
Syarela in Dubai

„Deja am apărut în spoturi publicitare care se pot vedea pe ecranele imense din oraș. Am făcut reclame la diverse produse, brand-uri sport, restaurante și sali de fitness. Stau cam o luna si jumatate acolo și vin si aici, in România, câte 2 săptămâni, o luna, deoarece am multe spectacole de teatru in care joc. Am apărut și într-un videoclip al unui solist faimos care a filmat in Dubai, care a adunat peste 4 milioane de vizualizari, dar am început să filmez și pentru videoclipul piesei mele, filmările le-am făcut chiar în deșert.
Piesa este in colaborare cu DJ Darke Danny, pe numele real Orodel Daniel Alexandru, DJ care mixeaza in Londra. Piesa o sa o lansez în septembrie și se numește Hopa lei lei, o melodie superba, de petrecere. Vă așteapt pe pagina mea de instagram: valentina.mingopol sau pe pagina mea de fb: Syarela. „.