„Tanar si nelinistit” – „Young and the Restless” implineste 47 de ani pe 26 martie!

237
youngandtherestless nikki si victor
Melody Thomas Scott and Eric Braeden of the CBS series THE YOUNG AND THE RESTLESS, scheduled to air on the CBS Television Network. Photo: Sonja Flemming/CBS ©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Anul acesta serialul „The Young and the Restless” – „Tanar si nelinistit” implineste pe 26 martie 47 de ani de la debut insa la noi, la Pro TV, filmarile sunt din 2011. De exemplu, joi, 26 martie, va fi difuzat episodul cu numarul 9741, difuzat in SUA pe 21 septembrie, 2011. Serialul a debutat in 1973 si a continuat sa fie difuzat de postul CBS ani la rand, avand audiente foarte mari. La inceput serialul se numea „The Innocent Years” si dura 30 minute in perioada 1973-1980 si apoi 60 minute din 1980. Dolby Digital (2002-)| Mono (1973-1987)| Stereo (1987-2001). Singura actrita care s-a alaturat echipei serialului la sase luni de la premiera din 1973 a fost Jeanne Cooper alias Catherine Chancellor. Serialul a primit multe premii Emmy pentru serial dar si pentru actori. Creeatorii serialului au fost Lee Philip Bell si William J Bell, care amandoi au murit, creatoarea a murit anul acesta in martie.
Când „Tânăr și neliniștit” a început să fie difuzat, acțiunea se petrecea în jurul a două familii: bogătașii Brooks și săracii Foster. Patriarhul familiei Brooks, publicistul Stuart Brooks, aparținea înaltei societăți,în timp ce Liz Foster abia putea să facă față facturilor și datoriilor. Creatorul serialului, William Bell, a fost nevoit să elimine toată distribuția, mai puțin pe Jeanne Cooper (Katherine Chancellor) și Jess Walton (Jill Fenmore). Această schimbare a fost determinată de contractele restrictive încheiate cu actorii inițiali, ostili măririi duratei de difuzare de la 30 de minute la o oră întreagă. Astfel, Bell a mutat conflictul Brooks-Foster, între familiile lui Victor Newman, John Abbott și Paul Williams.

The Young And Restless - Photo: Sonja Flemming/CBS ©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
The Young And Restless – Photo: Sonja Flemming/CBS ©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Victor Newman a fost adus de Katherine Chancellor în Genoa City pentru niște afaceri, dar mai apoi a întâlnit-o pe Nicole „Nikki” Reed. Victor și Nikki s-au iubit încă de când s-au întâlnit.Victor a divorțat de Julia, actuala lui soție, căsătorindu-se cu Nikki, și având doi copii: Victoria Newman și Nicholas Newman. Victor a avut un accident de mașină peste câțiva ani, fiind salvat de o femeie, pe nume Hope Adams. Cu ea a avut un copil , Victor Newman Jr., uitând de Nikki și ceilalți copii.
John Abbot a avut doi copii cu Dina Mergeron, și anume pe John „Jack” Abbott Jr. și Tracy Abbott. Dina a mai avut un copil, Ashley Abbott, despre care nu se știa că nu este a lui John. John s-a căsătorit cu Jill Fenmore, și a avut un copil cu ea, William „Billy” Abbott.