Tanarul Dragoș Popa este creator oficial pentru TikTok! N-ai sa crezi ce continut creaza!

481
dragos-popa
dragos-popa

Unul dintre românii care fac senzație pe TikTok este artistul Dragoș Popa. Tânărul s-a alăturat echipei oficiale TikTok și creează conținut educativ pentru utilizatorii din România. A fost deja urmărit de peste 4 milioane de oameni în ultima lună, conform statisticilor.
TikTok este o aplicație destinată telefoanelor mobile care permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video cu o medie de 15 secunde. De cele mai multe ori, clipurile au pe fundal fragmente din piese muzicale, pe care protagoniștii cântă ori dansează. Însă există și o mulțime de alte abordări.
Pandemia a facut în așa fel încât chiar dacă oamenii au stat mai mult în casă, au fost online mai mult ca niciodată. Din ce în ce mai mulți artiști și persoane publice au început să își facă cont pe TikTok. Dragoș Popa se află printre cei care, recent, au descoperit cea mai populară rețea socială a momentului care face furori atât în rândul copiilor, cât și al adulților.

dragos popa pe tik tok
dragos popa pe tik tok

“Am fost invitat recent să devin Official TikTok Creator. Recunosc ca am fost surprins de invitația din partea celor de la TikTok, dar n-am stat pe gânduri și am acceptat propunerea de a fi printre cei care creează conținut oficial pe această platformă. Mă axez pe domeniul care îmi place, adică cel cultural-educativ și mă străduiesc să pun cap la cap calitățile mele artistice și jurnalistice, în așa fel încât să contribui cu materiale video captivante pentru toate segmentele de vârstă. Nu este ușor să concluzionezi anumite subiecte complexe în doar 10-15 secunde, însă este o provocare și cu siguranță voi prinde și eu experiență pe TikTok. Cei care doresc să mă urmărească, o pot face pe canalul care îmi poartă numele pe TikTok sau pe calea undelor, la Radio România Brașov Fm.”, a declarat Dragoș Popa.
Platforma oferă vizibilitate maximă creatorilor. La doar câteva săptămâni de la debut, statisticile arată că artistul Dragoș Popa a fost urmărit de peste 4 milioane de oameni interesați, cel mai probabil, de materialele sale cu conținut educativ.
TikTok este în prezent cea mai descărcată aplicație din App Store și Play Store, cu peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global.