Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” anunță debutul Stagiunii Estivale 2020, la Teatrul de Vară Herastrau!

342
vasile muraru si valentina fatu
vasile muraru si valentina fatu

Sâmbătă 4 iulie 2020, de la orele 20:00 va avea loc premiera ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ – OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!”, un spectacol de Vasile Muraru și Valentina Fătu, cu ocazia căruia publicul va putea să îi revadă, să îi admire și să îi aplaude din nou pe artiștii – actori și soliști, pe membrii baletului și ai orchestrei Teatrului Tănase care abia așteaptă reîntâlnirea LIVE, cu spectatorii!

”Am gândit special acest spectacol de Revistă adaptat tuturor condițiilor și măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și a desfăşurării activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară” – a declarat managerul Teatrului, VASILE MURARU. ”Pe scenă și în culise, pentru artiști și personalul tehnic, dar și în frumoasa grădină de vară, pentru spectatori, vom respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială. Chiar și distribuția spectacolului a fost gândită astfel încât să ținem cont de toate regulile esențiale pentru protecția artiștilor: vom avea 3 variante de distribuție, dar nu vor lipsi baletul, cu o coregrafie specială și orchestra Teatrului”.

Din distribuție fac parte toți artiștii teatrului Tănase în frunte cu ALEXANDRU ARȘINEL, VASILE MURARU şi VALENTINA FĂTU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHIȘAN, BIANCA SÂRBU – ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TĂNASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRĂU, OANA GHIOCA, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, ROBERT EMANUEL, DIANA RADU. Ei vor evolua pe rând, în diferite formule ale aceluiași spectacol, pe scena celei mai mari și mai moderne grădini de vară din țară.

tribune teatru d evara
tribune teatru d evara

Scenografia este semnată de Francesca CIOANCĂ și Ana Iulia POPOV, coregrafia de Cornel POPOVICI (asistent Edy Chirițescu), iar conducerea muzicală, de compozitorul Dan DIMITRIU, dirijorul Orchestrei teatrului.

Din păcate însă, deși Teatrul de Vară HERĂSTRĂU are o capacitate de aproape 2.500 de locuri, acesta va putea fi ocupat, la fiecare reprezentație, doar până la maxim 500 de locuri, așa cum prevede regulamentul impus de starea de alertă.

Reprezentațiile ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ – OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!” vor fi programate în iulie și în septembrie în fiecare zi de sâmbătă, începând cu orele 20:00 după următorul program*:

Ø  Sâmbătă     4  iulie 2020, ora 20:00

Ø  Sâmbătă   11 iulie 2020, ora 20:00

Ø  Sâmbătă   18 iulie 2020, ora 20:00

Ø  Sâmbătă   25 iulie 2020, ora 20:00

Ø  Sâmbătă      1 august 2020, ora 20:00

 

Ø  Sâmbătă   12 septembrie 2020, ora 20:00

Ø  Sâmbătă   19 septembrie 2020, ora 20:00

Ø  Sâmbătă   26 septembrie 2020, ora 20:00

*Duminică 20 septembrie 2020, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” va participa la ediția a VIII-a a Festivalului ”Bucureștii lui Caragiale” care va avea loc pe scena special amenajată din Parcul Cișmigiu.

Biletele se vor pune în vânzare, începând de săptămâna viitoare, atât online, pe www.teatrultanase.ro, cât și la casele de bilete ale Sălii Savoy și Teatrului de Vară HERĂSTRĂU.

Costul unui bilet: 25 lei

Program case de bilete:

            Sala SAVOY – Calea Victoriei nr. 33, sector 1

            Marți – Vineri, orele 10.00 – 19.00

            Sâmbătă, orele 10.00 – 17.00

            Teatrul de Vară HERĂSTRĂU – intrare Arcul de Triumf

            Sâmbătă, orele 17.00 – 20.30 (în zilele în care au loc spectacolele)