Telenovela „Si fara sani exista paradis” va incepe pe 30 august la Pro 2!

1469

In urma cu ceva ani, la Acasa a fost difuzata o telenovela care a facut istorie. E vorba de „Fara sani nu exista paradis” (“Sin senos no hay Paraiso”). Povestea a socat mapamondul la vremea respectiva si a batut audientele mega – succesului “Betty cea urata”. Aceasta a fost o productie extravaganta prin detaliile socante, care atrage atentia publicului asupra unor probleme fierbiti, precum operatiile estetice, traficul de droguri sau prostitutia, Telenovela abordeaza intr-o maniera curajoasa problema frumusetii feminine, precum si riscurile la care femeile se supun din dorinta de a fi cat mai atragtaoare. Inspirata dintr-o poveste reala a unei fete care ia o serie de decizii gresite pentru a scapa de saracie, “Fara sâni nu exista Paradis” le a avut in rolurile principale pe frumoasele actrite Carmen Villalobos, Catherine Siachoque, iar distributia spectaculoasei telenovele este completata de actorii Fabian Rios, Gabriel Porras, Guillermo Quintanilla si Roberto Mateos.

“Catalina exista, iar ca ea sunt multe alte fete in aceeasi situatie in societatea noastra.  M-am hotarat sa scriu cartea atunci cand fata dupa a carei experientaa e construit personajul principal, mi-a spus ca doctorul care i-a facut operatia la sâni in schimbul unor favoruri sexuale i-a pus implanturi de silicon folosite anterior, fapt care i-a cauzat infectii si reactii alergice, a declarat e Gustavo Bolivar, scriitorul best-seller-ului “Sin senos no hay Paraiso”, care a stat la baza filmarilor pentru telenovela din perioada 2008-2009.

Carmen Villalobos, actrita care a jucat personajul principal in telenovela “Fara sâni nu exista Paradis”, nu a avut o sarcina usoara pe platourile de filmare. Totusi, sacrificiile au meritat, iar telenovela a avut un succes rasunator in America de Sud si Statele Unite. Carmen Villalobos a fost in fiecare zi de filmare prizoniera unor fese incomode, pentru a ascunde dimensiunile naturale ale bustului sau. “Este foarte dificil sa joci cu o asemenea presiune pe sâni”, spune actrita care a trebuit sa si slabeasca foarte mult pentru rolul Catalinei. In Statele Unite, telenovela “Fara sâni nu exista Paradis” a depasit orice asteptari in materie de audiente, milioane de oameni urmarind cu sufletul la gura aventurile Catalinei.

Telenovela i-a adus lui Catherine Siachoque doua premii “Sin Limite”, New York 2008, care au intregit palmaresul impresionant al actri]ei. Catherine a mai castigat un premiu “Fama”, trei premii “TV y Novelas” si a fost aleasa de revista “Bitang” din Indonezia “Cea mai buna actrita in roluri negative” In anul 2003. Mai mult, Catherine a fost selecaionata de prestigioasa revista People en Espanol “una dintre cele 25 de actrite de neuitat in roluri negative”.

“Fara sâni nu exista Paradis” s-a bucurat in Statele Unite de un succes atat de mare, incat postul de televiziune NBC planuia sa realizeze o versiune in limba engleza a telenovelei. “E ciudat cum lumea te ridica pe un piedestal dupa ce ai jucat un rol. De multe ori uita ca sunt o persoana normala. Este flatant sa stii ca ceea ce faci cu multa dragoste si dedicare este atat de bine primit de public”, povestea Carmen Villalobos. Serialul  afost reluat in 2016 si se filmeaza si acum ajunguse la peste 120 de episoade. Din distributie mai fac parte, alaturi de actorii vechi – Carolina Gaitan, Juan Pablo Urrego, Majida Issa,  Johanna  Fadul ,  Francisco Bolívar, Daniel Cerón, Estefanía Gómez si multi altii.