Telespectatorii s-au bucurat de ultima ediție a preselecțiilor Românii au talent!

44
Romanii au talent
Romanii au talent

Aseară s-au încheiat preselecțiile sezonului zece Românii au talent! Chiar dacă au fost emoționați, concurenții s-au prezentat în fața publicului și a juraților cu dorința de a-i cuceri și de a demonstra că merită aplauzele lor. Reprezentațiile de belly dance, dans tradițional, street workout, terapie prin râs sau beatbox au completat tabloul unei ultime seri perfecte de preselecții. Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 26.4% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 4.7 puncte de rating și 15.8% share.

Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:11, mai mult de 3 milioane de români se uitau la PRO TV. Concurenții care i-au convins pe jurați și au obținut 3 sau 4 de DA sunt: Ștefan Luchian, Grab the bars, Eduard Caravană, Ansamblul ”Măgieșii”, Guvid, Hanna Amira Abdi, Andrea Nenci și Maria Tullia Mancone.

Săptămâna viitoare, de la 20:30, Românii au talent revine cu o ediție specială în care telespectatorii se vor putea bucura de cele mai originale momente ale acestui sezon!