Teodora a lansat piesa „Up To You” în care vorbește despre repercusiunile bullying-ului

17
Teodora Up To You
Teodora Up To You

La doar 13 ani, Teodora, de origine română, lansează „Up To You”, un strigăt sincer despre fenomenul actual îngrijorător, și anume bullying-ul, pe care, din nefericire, din ce în ce mai mulți copii și adolescenți îl experimentează.
Videoclipul – regizat de Ciprian Strugariu și filmat în studiourile Soho din București, România – transpune în imagini întru totul versurile scrise și compuse de Roxana Gavrilă a.k.a. RxA, care „aduc în discuție bullying-ul, deoarece Teodora a trecut prin niște experiențe neplăcute în direcția asta, am stat de vorbă cu ea și mi-a povestit o serie de întâmplări din care se simțea că au marcat-o”, a declarat compozitoarea piesei.
„Așa că am decis să scriu această piesă în care Teodora să vorbească despre efectele bullying-ului și de faptul că ține de noi, de fiecare în parte, ce variantă alegem: varianta în care să îl rănim verbal sau prin indiferență pe celălalt de lângă noi sau să încercăm să îl înțelegem, să îl ajutăm dacă are nevoie și chiar să mergem mai departe de atât și să ne împrietenim cu acea persoană”, a mai completat compozitoarea RxA, cunoscută pentru creațiile sale muzicale de succes, „The Box” și „Rebel”.
Piesa devine din ce în ce mai sugestivă încă de la primele versuri pe care Teodora le interpretează: „A few looks is all it takes/ For a little heart to break”, care evidențiază cel mai bine vulnerabilitatea la care suntem expuși atunci când ne simțim umiliți.
Ascultă piesa Teodorei, „Up To You”, și urmărește videoclipul