Tinereţea dă tonul la „Vedeta populară”, emisiunea prezentata de Iuliana Tudor!

400
Iuliana Tudor, Vedeta popula
Iuliana Tudor, Vedeta popula

Cinci noi concurenţi sunt la început de drum şi urcă pe scenă cu entuziasmul şi curajul pe care ţi le dau această vârstă. Duminică seară, unul dintre numitorii comuni la Vedeta populară este tinereţea. Iuliana Tudor ne dă întâlnire la TVR 1 pe 20 octombrie, la ora 21.00, în a doua ediţie a celui de-al patrulea sezon Vedeta populară. Primul concurent a aşteptat cu nerăbdare să împlinească 16 ani, vârsta minimă de participare la Vedeta populară. Şi-a dorit o vreme să se facă jandarm, ca fratele lui mai mare, dar a renunat şi a ales să dea la Conservator. Este din Suceava şi vine la Vedeta populară să ne încânte cu vocea sa şi cu frumoasa muzică din Moldova.

Duminică, la Vedeta populară vom cunoaşte o oşancă în vârstă de 21 de ani, crescută de bunici, părinţii fiind la muncă în străinătate. Nu i-a lipsit nimic din punct de vedere material, dar şi-ar fi dorit ca, de 8 martie, să-i poată oferi şi mamei o felicitare, nu doar bunicii. Povesteşte că părinţii s-au întors în ţară când ea avea 10 ani şi că, o vreme, a simţit că are o familie adoptivă. Acum e studentă, dar în continuare, pentru ea, acasă înseamnă la bunica, la sat. Un alt concurent al serii este din Caraş Severin, are 25 de ani şi, prin muzică, împlineşte visul tatălui său, căruia îi moşteneşte talentul. Tatăl a cântat până la 27 de ani cu ansamblul „Doina Banatului”, dar condiţiile financiare l-au împiedicat să continue. Acum, la Vedeta populară, băiatul lui îi aduce o bucurie imensă mergând pe drumul pe care şi l-ar fi dorit şi el.

S-a hotărât să vină la Vedeta populară după ce a urmărit ediţiile anterioare şi a căpătat încredere în ea. Marele ei atu este că nu se lasă până nu reuşeşte ce şi-a propus. Duminică seară, la TVR 1, vedem dacă tânăra de 27 de ani, din Teleorman, reuşeşte să treacă în semifinala concursului de talente dedicat interpreţilor de muzică populară. Are 17 ani, este din Bistriţa, dar şi-a descoperit dragostea pentru folclor când mergea în vacanţă la bunici, în Maramureş. Cântă muzică populară şi ia şi ore de pian. A încercat să cânte şi romanţe, şi muzică uşoară, dar s-a întors la folclor. Cum se prezintă la Vedeta populară concurenta ce reprezintă zona Bistriţei vedem duminică seară, de la 21.00.

Floarea Calotă, Anuţa Motofelia, Maria Petca Poptean, Sorin Filip, Adrian Stanca îi vor susţine pe concurenţii serii într-o ediţie Vedeta populară plină de tinereţe şi voie bună.